Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Atvagni macskat szoktak a keritesen atvagni ha beszari ka kertbe ... teged zoli atbasztak :D
akkor engem átvágtak...mind1
Ugyanaz mint az R2, csak kicsit más lett a doboza és Power1 lett a neve.
Nekem már az van a mocimba.
megszünt az r2 új olaj jön helyette jobb egy kicsit állítólag az r2körül botrányvolt mert hamisították...
mi szunt meg? en ma vettem r2-t :P vagyis nem r2t de castrolt es ugyanaz csak aszzonta a csavo h ismeri apat es azert adja ezt nekem el, de addig nem arulja ezt az olajat mig elnem passzolta az r2t ... engedett 1000 forintot :P
megszünt már...
motogpnek irtam kerdezte h milyen az r2 bazdmeg :P
vmek nap lattam hidi mikit! szabolcs megyei tudjatok ... SIMOVAL volt :P
mégeccer és érthetőbben pls...
hy, ja jobban megy de nemtom mi a kinja volt az olajjal :)
en is tom mire gondolt csak nem tud ii azert szoltam be :P
másik oldal...a másik oldalon lellehet pattintani
tessék egy "balos kép" barátom! :D Am mi a stájsz gyerekek? Tiger, naon döntöd az uccsó képen! Nagy faja én nem toom ennyire. :)
Ha tud valaki azt az izéta otta baloldalon őő kicsit lent de mégis fent na tuggyátokhol, Na olyat tude valaki? Am. nem tudok, de kezdjük talán magyar értelmező késziszórárral?
Jah csak nem találtam balos képet
Ez az!
Ez a jobb oldala de erre gondol!Csak ennek van msáik oldalon!
Szerintem erre gondol
Na hogy megy a motor az R2-től?
Hello abban a yamaha kereskedésben kérdezd meg ahol vetted mert ha szerencséd van akkor még 10% kedvezményt is kapsz!
. .a lényeg átjött
z3, azt irta a gyerek: *
z3 azt irta : ha tud valaki ... es hol az ige? mit tud? megbaszni? szerezni? lopni?
a hűtővízbetöltő nyílást egy kis fekete műanyag lapocska fedi...érdekes én értem
kis fekete műanyagrész
ezt ertelmesen megirtad bazdmeg ....
Ha tud vki az új tzr-nek a bal oldali idomjának a kis fekete műanyagrészét az írjon már lécci!Fontos lenne!Kössz