Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

komoly.Egy srác írta MSN tegnap ne kérdezd ki
komoly? na végre:)
az már le van foglalva!most veszik majd meg
debrecenbe yamaha máthé szalonba van egy rossi replica tzr 50 128 kmvel 2005 júniusi

Sziasztok. Nagyon sokat tudnátok nekem avval segíteni ha van eladó Yamaha tzr50-esetek vagy ismertek olyan embert akinek van vagy a hirdetésbe láttok egyet akkor légyszi szoljatok nekem. nagyon hálás lennék. Sokat segítenétek. Akkor ha ismersz vagy esetleg neked van eladó tzr50-es mocid akkor vegyél fel msn-re vagy skype-ra vagy esetleg x-fire-re. Az árba meg tudunk egyezni. akkor mondom a címeket. msn:mars50@freemail.hu skype:readanger x-fire:szegedi1047001. Előre is köszi a segítséget.
De ha esetleg ebböl semeik sincs: myvip-en és iwiw-en is megtalálsz. Nevem szegedi Ádám címem:Dunaszeg. A motor szálítását vállalom. Üdv.:Szegedi Ádám

telszámot tudsz a srácnak írni?
felvettelek!nem látsz?:Sakkor vegyél fel te is engem:D maszlik1@msn.com
és sose szakadék elött
jóéjt motoros álmokat
Léptem szunyálni korán kelek.
van ez így
AKKÓ JÓÓ .Ha gumifüstölsz csak óvatosan és sose fallal szemben
Nem ugy értettem a feltűnősködést
vicces vagy rsata
Tudja valaki a M.I.B.-s K ügynök számát
Hello madi 008 .nem feltünősködni kell (7324)es hozzászólás hanem megcsillogtatni az elmédet és kitalálni hogy: Who is ATTAPATTA
főleg akik a marsról jönnek veszélyesek tudnak ám lenni
mert szellemekkel nem társalgok ugyanis félek tőllük
Nagyon házias vagy mert segitessza szüleidnek.de ha már egyszer megszáradt akkor bekell szedni
miért?
jah:) főleg mikor kitámasztón állva nyomom az udvaron a kört mindig leszedek a ruhaszárítóról egy törölközőt az elsőkerékkel
légyszi vegyél fel mégegyszer msn-re. címem: mars50@freemail.hu
rsata
ki az az ATTAPATTA v. kicsoda? ha van akkor adjon már vki linket a videóhoz én is kiwi vok rá