Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi!

Ja, és Pestmegyében lakom!
Hello!

Jó a kép, Zoli szépen döntesz! Még nem találtam meg a számát annak az embernek, de amint megtalálom rögtön felírom ide a fórumra, ok?
Tiger!
Hova valósi vagy? Megköszönném annak a fényezőnek a számát, sokat jelent ha nem egy ismeretlenhez viszem, hanem olyanhoz, akinél már más is volt és szépen dolgozik.
A PMTuninghoz meg annyit, hogy nekem is kicsit gyanúsan olcsók a dolgok, de ha tényleg ennyi akkor meg "nem pénz" egy kipufugóért. MOndjuk egy Arrow rendszer sokkal drágább és nem hiszem, hogy sokkal jobb lenne. A gyárinál mondjuk még egy Arrow-t is jobban megéri venni.
jaja bár közel nem volt olyan meleg a gumi mint nyáron szokott lenni
látom fasza a sport demon
ez egy kép csak szar a felbontása mert videoból lett kivágva
most ez mi akar lenni?

Hy én is megnéztem ezt a pmtuningos oldal és elég jó árban vannak a cuccok. Ez meik országba van Nem túl rossz minőségűek szerintetek ezek a dolgok h ennyire olcsóak.
Hello!

Én láttam tegnap itt egy Rossi Replicás TZR-t nem te voltál az!Ja eyébként üd újra itt!Nekem apukám talált egy csávót aki nagyon jó árban és nagyon korrektül, na meg gyönyörűen lefestette!A számát, majd csak délután adom.DE egyébként, ha az autós miatt volt a baleset, akkor az ő felelőségbiztosításának fizetni kéne neked!Vagy szólj ha tévedek.
Én is így látom, a gyári komplett cucc méreg drága. Valószínű ez lesz, kis utánajárással.
Kösözönöm
hát szerintem jobb (meg olcsobb is) mint a gyári szal sokat nem bukhatsz vele véleményem szerint
https://www.pmtuning.co.uk/Mer...

Erről lenne szó. Esetleg valami vélemény, tapasztalat róla, hallott e valaki erről?
Köszönöm a gyors választ, medencémet megütöttem nagyon, meg pár seb, de a motort jobban sajnálom.
Néztem egy külföldi oldalon(PMTuning?)~26-27e Ft-os áron "tuning" kipufogót, gondolkozom a megrendelésén, és hoznak elvileg Hungary-ba is, szóval lehet, hogy jó vétel lenne. Mindjárt belinkelem
kipufogóval szerintem "mákod" van hisz rs50hez is ilyen klel biztos elég sok lehet a bontóban fékkar?hát nem tudom azt szerintema yamahánál.őő Tigeréknak összevolt törve az egyik oldala a motorjuknak de nagyon gyönyörűen meglett csinálva senki nem mondaná meg hogy az nem gyári.Szerintem reggel be néz a forumra majd megmondja hol csináltatta és kivel no meg mennyiért Neked lett valami bajod?jobbulást nektek
Üdv mindenki!

Elég rég jártam erre, de most a segítségeteket kérném. Ma egy őrült, hülye állat autós miatt összetört az én drága motorom teljes jobb oldala. Kezdve a fejidom teljes töréséig, a kipufogó teljes elhajlásáig, a jobb fékkar, jobb oldalidom, minden elment. Szeretném kérdezni, hogy esetleg nem tud e valaki valami jó bontót, ahol esetleg találnék alkatrészt TZR-hez, nagyon megköszönném. Azt ne kérdezzétek, hogy miért nem csináltatom meg a márkkereskedésbe és miért nem a biztosító fizeti...kérlek ne kérdezzétek, mert sírva fakadok egyből.
Köszönöm előre is ha valaki tud segíteni!

üdv.
Sir Lábtartókoptatómajrécsíkgyilkos Buti Ádámnak üzenem hogy holnap Gaboval megyünk csak Balázs elutazik de ma jót csapattunk
Hy!

Vettem a bicómra terepgumit! Bicóztam haverokkal egy erdőben és rábukkantunk egy igazi krisszmotorpályára és a H.ringet teljesen belehet látni onnan, nagyon szép!(Kb. 1,5 m-t ugrattam!)Nagyon büszke most a fejem!
tavasziszünet
Vegyél fel msnre barcelona16@msn.com pls ugyis akartam dumálni veled remélem tudod ki vagyok kint voltam veletek ringen most vasárnap tiger motogp mitos srác!
lényegébe ott csak annyit,viszont msnen már adott jópár tanácsot (korábban)
Na de ezt mond el,ezt kérdeztem mesélj:D
hogy tartsam a lábam meg hasonlók
Mér?milyen tanácsokat adott,mit mondott?
dobpergést kérek...
Leért a lábtartóm meg eltünt a majrécsík mindkét oldalon mindkét keréken virul a fejem nagyon Köszönet a tanácsokért Attilának (Apriliaaf1em), Balázsnak (Dingo-dongo ),Valooonak