Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na megvan a kipuff még nincs fölrakva akartam venni gerincprotektort...mutatott a srác ott egy SPIDIT 39ért...azt mondta az a legjobb 2baros levegő van benne hogy mért azt ne kérdezzétek megvegyem szerintetek?
Hello!

Öcsém!Valami balhere ellopta Gödöllőn a kötődobozt, és se net se kábe TV nem volt!(Kerepesen, Mogyoródon, Kistarcsán, Nagytarcsán, Gödöllőn)!Mire lehet használni egy olyan kötődobozt?:@:D
lehetséges hogy jó , de miért akarod rátenni?
sziasztok! Nem tudjátok hogy a tzr 50re jo e az rs50 kipufja? köszi mindenkinek
Hello na meg van?
Hello rossz számot hívtál már új van a másik meg le volt merülve!
Hello!

Ma voltam motorozni a H.ringen!(Szervízúton+a szőllősnél)!Nagyon jó volt!Bence én hívtalak téged 1x, csak nem vetted fel..
Köszi, a pontos leírást. Nekem is volt egy FZR-em és abban a kipufban volt a szelep ahogy mondtad. Most már tudom a 2t és a 4t közti szelepvezérléses különbséget.
Grat
Ginnelli rendszer úgyanolyan mint motoGP46nak van
és milyen márkájú lesz a sportkipufogó?
ja megjött szombaton kapták anyumék az smst hogy mehetnek érte...(én sportnapon voltam)...elmentek zárva voltak szonmbaton...munkanap volt na mind1 fő hogy megvan...majd kedden elugrunk érte,akarok venni gerincprotektort is
Hello megjött a kipufogó végre?
meg ezekbe az 50es gépekbe teljesen felesleges lenne a power szelep...
na ja. hát annyirért már minimum.jók ezek az 50-es speedek de pénzüket(újonnan nem érik meg) az biztos.
ezekbe a gépekbe mint ahogy a TZRbe is membránvezérlés van.

amúgy mit vársz? ha 900ezer lenne akkor már nitro rendszert is szeretnél hozzá kapni vagy mi?
a power elektronika vezérli a power szelepet. a nagymotoroknál ahogy mondod, csak 4 üteműekbe tesznek mint pl fzr 600, az tényleg kipufoszelep csak az tényleg a kipufogóba van , nem a henger kipufogónyílásába mint a 2T-knél.
Tudtommal a power elektronika nem ugyan az mint a kipufogó szelep vezérlés.
A nagymotorokban mind van kipufogószelep vezérlés, és azt nem power szelepnek hívják.

A rossi féle TZR ből még csak tükörben, elmaradni láttam 1et, közelebről nem. Gondoltam ha már elkérnek érte 700 000- 800 000 Huf-ot akkor raknak bele valami ilyesmit .
arrow tréfás
még mien rendszer van alatta
Malaguti Fifty

Olyan mint egy Babetta, vagy egy Suzuki ECO
És 4 sebességes
gyárilag 15 lóerőt írtak rá
Az volt a király ...
Akkor még nem volt EU norma, meg ilyen-olyan szabályok
hát tzr 50be elég nehezen van power szelep
és az melyik volt?
Kipufogószelep vezérlés

Azt magyarul csak power szelepnek hívjuk
És köztudottan egyetlen egy db gyári 50ccm-es motort láttak el sorozatgyártásban "kipufogó szelep vezérlés"-el
pl.: alapjaraton 1,2n van a fordulat kiteszem az iranyjelzot es rezonal 0-500ra a mutato ossze vissza mutat mindent ... hetfon visszuk szervizbe :(