Szeva zoli (Z3) ahogy erre fele ismernek
Most olvasom, hogy köszönöd a tanácsaim Nincs mit. Jól nyomtad!
Na majd most a hétvégén is mehetünk Meg azt a vfr 400-as barátodat is hívhatnád vele jó volt menni a szerpentinen és van az a cbf 250-es srác is tudod na azzal meg beszélek és jön megint.
Neked meg hívok egy kollégát van egy tzr 50 és srác kihívhatod
Este meg msn-en beszámolsz a mai gokart napról
Csövi!Én mikor elcsúsztam igen olcsón megúsztam a matricázást, a gyári töredékéért. Megmondom őszintén, bárkit kérdeztem nem tudták melyik matrica a gyári és melyik nem. Méretbe, színbe formába produkálták nekem a tökéletes mását a gyárinak.Itt berényben. ha gondolod, segíthetek ebben, ismerem a helyztet...
Elcsúsztam a go-kart pályán a mocival, eléggé összekarcolódott az oldala, egy kis helyen pedig el is tört az idom! De megpróbálom minél hamarabb megcsináltatni!De azért csináltam képeket!Na végül elmentetek Gödre? De azért jó volt!Zoli sajnálom, hogy elrontottam a kedved!Pedig annyira szerettem volna ha te is mész! Nem tudtok egy olyan helyet ahol nem egetverő árban csinálnak matricákat, mert a szalonban nem veszem meg, mert ott rohatt drága! A váltókar a legkisebb hiba, de az oldala elég izé lett!Kérlek segítsetek!(Jól elscsúsztam) De mindenki a maga kárán tanul.Majd legközelebb nem leszek merész!Most rendbe rakom az egész mocit, hogy úgy nézzen ki mint új korában!
Tiger! ahogy elnézem a képeket egészen kezdesz belejönni a dologba:D
csak vigyázz mert a rövidgatya tényleg nem az igazi egy farmer is megteszi még... csak 1 kis bőrt ezzel is meg lehet spórolni a lábon:D
csak így tovább.. én is mek majd kecskemétre pályázni
3napja jöttünk haza kunszentmártonról, mentünk 170 km-et 1 nap alatt :D
Tegnap volt gyakoroloni a pályán!Jó volt, csak fater lusta volét a másik kanyarig elmenni ahol a legjobban lehet dönteni! De azért ebben a kanyarban is jó! A hiányos felszerelésért nem cikizni! 1-S a gyerek és naon nyomja a kis Hondájával! (Ezt akkor csináltam amikor bicóztam a cross mapon!:D)
Ha olcsón és jól akarod meguszni:1.idomheggesztő megcsinálja az idomot,rögzítöfület is lehet rá heggeszteni,egy ugyanojan ép moci kell hozzá hogy lemérje a rögzitési pontokat .2.festés 3.dekoros leveszi a negativot egy ugyanijen mociról és megcsinálja a matricát fel is rakja .nekem a 600as Thundercatnál idomjav:32.000-festés15.000- matricázás15.000-=62.000- gyári cuccok=425.000- megéri utánnajárni
Szerintem is olcsóbban kijövök ha csináltatok. Volt régebben egy telefonszámom, ahol csináltak idomokat, de fogalmam sincs hol lehet. Nem tud valaki adni egyet? Az enyém még a Superbike-ból volt régebben. Nincs meg az valakinek?
ha az idomokat cserélni akarod akkor az drága lesz. én megkérdeztem a yamaha szervízbe és egy oldal idom 107ezer ft ugy hogy nincs matricázva. után gyártott meg nincs, ha meg csináltatsz kb. ott lezsel mintha megvennéd az eredetit. sajnos csak kis dolgokbol van utángyártott pl. kuplungkar
Ma szétszedtem a motort és elszomorodtam. A hátsó, ülés résznél lévő "idom"-ot azt fényezni lehet nem kell cserélni,viszont az egész jobb oldai idomot sajnos muszáj lesz cserélnem, mert eltörtek a tartó konzolok is és így hiába fényezem le, nem tudom fixen feltenni. Ráadásul az ütéstől sérült a bal oldali idomnak a felső része, ami szintén tör, így azt is cserélnem kell. Ezen kívül még ugye a kipuffogót is és van egy nagyon erős gyanúm, hogy a hátsó rugóstag is megsérült mert nagyon kemény a hátulja, alig mozog valamit. Aztán nem ég a jobb oldali lámpa, amit még nem tudtam megfejteni miért lehet, izzó nem égett ki, vezeték nem szakadt. Ja és elfelejtettem, hogy a tankot is fényezni kell.
Sírok :"(
Most olvasom, hogy köszönöd a tanácsaim Nincs mit. Jól nyomtad!
Na majd most a hétvégén is mehetünk Meg azt a vfr 400-as barátodat is hívhatnád vele jó volt menni a szerpentinen és van az a cbf 250-es srác is tudod na azzal meg beszélek és jön megint.
Neked meg hívok egy kollégát van egy tzr 50 és srác kihívhatod
Este meg msn-en beszámolsz a mai gokart napról