Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ciki hallod te vettél neont nem?még anno...?
3500 postakoltseggel
Akkortéged jól átbasztak már bocs
menyiért vetted?
rendeltem fenyvisszaveros felnicsikot de nem fenyvisszaveros ... nem tudtok valamit hogy lefujom vmivel akkor fenyvisszaveros legyen ... mosas utan is ...
nem kell szellőztetni ne félj nekünk is beragadt az ajto mikor tetőre raktuk ákossal a ladát
Jajj kérdeztem dávidot miért nem foltozzák be azt mondja szereti ha bejön a sár amikor rallyznak Meg egyszer beüétünk Takáccsal lenyomtam a fékpedált és lentmaradt takács meg bergadadt mert nem nyilott ki az ajtó
ja de láttam rola képet takács teloján eléggé jo állapotba volt a küszöb egy kis lyuk volt rajta
nah itt van, mondtam hogy hülyeség hogy 95nél magasabb már szar a motronak
Amikor lent voltatok Ákossal meg strazsival akk még csak a motorja volt meg
Nem az rgvel jött vmi macsaka nem akarta elütni és elfektette gépet nekem így mondta haverom.
ennek a gépnek is hallottam hírét jol leegyenesitettétek a kanyart
nem a malaguti rst-jével??
és a csodagép
Nemtom már régen nem láttam de az öcsém fullos dacia fából volt rajta szárny Azt hallodtad h bukott az rgvel?
és akkor csodálkozik majd ha beborul az árokba mondjuk én is borultam már 2x és itt vagyok Balko Osváth Daciájával mivan??
Mi haveromékkal amikor kocsikázunk ki a főutra nézük mennyit megy2esbe na jó nézük mennyi 3asba 4es így tovább 170el enyhe kanyarba előztünk elmondtam 1 imát Ja opel calibra 2,0 16v
Tempo 99 EVO

Gyorsítson már a tankolásnál, válassza a tiszta lendületet!
A kén- és ólommentes Tempo 99 EVO motorbenzin felturbózza Önt és autóját is!

A minimum 99-es oktánszámú, egyedi adalékcsomaggal ellátott, kén- és ólommentes motorbenzin igen határozottan reagál arra, ha Ön gázt ad. Már kis fordulatszámon is „húzósan” gyorsít. Hagyja maga mögött a többieket, tankoljon Tempo 99 EVO-t!

Kiknek ajánljuk a MOL Tempo 99 EVO benzint?

* Azoknak, akiknek a dinamikus vezetés élménye igazán fontos.
* Azoknak, akik a nagy teljesítményt preferálják.
* Azoknak, akik a környezettudatosság jegyében döntenek.

Az üzemanyag a karburátoros, valamint a befecskendezős és turbófeltöltésű motorok számára is ideális. Mégis kétségtelen, hogy csúcsra járatni a legkorszerűbb gépjárműveket lehet vele.

A MOL TEMPO 99 EVO kiváló minőségét bizonyítja, hogy 2002-ben elnyerte a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Innovációs Díját és a Magyar Minőségháza Díjat.
Minden helyzetben a legtöbbet

Gyorsulás, nehéz kanyarok, különleges útviszonyok? Az üzemanyag is alkalmazkodik! A benzin kifejlesztésekor a nemzetközi szabványok teljesítésén túl azt tartottuk szem előtt, hogy Ön a legtöbbet hozza ki autójából, minden szituációban. Ráadásul – a kenőképesség-javító adalék révén – hosszabb élettartammal is megajándékozzuk járművét!
A legkorszerűbb megoldást nyújtjuk

A MOL TEMPO 99 EVO megfelel a legszigorúbb nemzetközi elvárásoknak:

* Teljesíti az EU 2005-ös minőségi előírásait.
* Megfelel az EU 2009-ben érvénybe lépő, kénmentességre vonatkozó elvárásainak.
* Teljesíti a WWFC (Word-Wide Fuel Charter, a nemzetközi autógyártó szövetségek kiadványa) legszigorúbb, 4. kategóriájának elvárásait.

Mit nyújt Önnek a Tempo 99 EVO legkorszerűbb hatóanyagokat tartalmazó összetétele?

* Még intenzívebb tisztántartó hatást.
* Fokozott korrózióvédelmet a motor üzemanyag-ellátó rendszerében.
* Kiváló oxidációs stabilitást magasabb hőmérséklet és befecskendezési nyomás mellett is.
* A lerakódások megakadályozását az égéstérben, védelmet nyújtva a korrózió, valamint a gyantásodás ellen.

Miért jobb a Tempo 99 EVO a hagyományos benzineknél?

* Mert aromástartalma az EU 2005-ös előírásainak megfelelően alacsonyabb, mint 35 tf%.
* Mert 1%-nál alacsonyabb olefintartalma csökkenti a káros földközeli ózon kialakulását és a szmogképződést.
* Mert az erősen rákkeltő benzol koncentrációja lényegesen alacsonyabb benne, mint a szabvány szerinti előírás.
* Mert 10 ppm alatti kéntartalma következtében környezetbarát, és hozzájárul a katalizátor hatékonyabb működéséhez.
* Mert jobb gyorsulást, nagyobb teljesítményt, egyenletesebb alapjáratot és alacsonyabb károsanyag-kibocsátást eredményez.
jaja.160at megse lehetett érezni.mennyivel megyünk?80?160.ja ok... 160nál fater nyomott egy kis gázt wrúúmmm 180...200...220... pohi ne figyelj
uhh geci kicsit mehetett az az audi apámmal 1szer tesztvezetésen kipróbáltunk 1 rx8ast az se volt semmi 180al még lazán ment mintha csak 70-80al mennénk
ja nekünk még anno fater az audinkba 95öset tett (véletlenül mert sokáig járt egy olyan kocsival amibe 95ös kellett oszt ugye reflex... 98as helyett azt csodálkozott hogy nem megy )
ja az 2,8as V6os volt
Képzelte a halál nem azt mondtam hogy egyből 100paci + De érezhetően jobban ment .
Vagy csak beképzelted magadnak hogy jobban ment
Jó én azt mondtam hogy ezt olvastam.
De részemről nem raknék ilyet a mocimba, 95 a gyári akkor az kell bele.
Ja és közel sem ferreri a 63pacijával
Nekünk citroen c3asunk van és jobban ment a 99esel mint a 95öel.