Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nézőpont kérdése, huh ma olyan jó volt vele kerülni és azt szeretm hogy 12ig simán elpörög és akkora hangja van már annál a fordulatnál... , egyébként rájöttem hogy sokat számit azért milyen gyertya van benne sokkal jobban birja az ngk verseny gyertyával a magas fordulatot mint a normárral.
nekem full gyári és 95öt megy 2-3óra után?nekem 184kmvolt aedddig a legtöbb egyhizamban és nem fáradtam el
jah igen elég stabil gép, ezt kifelejtettem.
hi,
hát nekem cegléden vették, előnyei hogy megbizható hát mint egy yamahától (japán gépektől) elvárható. 50eshez képest elég jól megy, ha semmit nem változtatsz rajta csak a kipufogobol veszed ki azta folytást amit ki lehet akkor megy 80at, de ha bele raksz 12es vagy 13as fogaskereket és bele raksz nagyobb fuvokákat megy az egy kicsivel 100fölött is, hátránya hogy nincs rajta benzin szint mérő, vagyis csak tartalék van rajta, elé idegesitő ha mész és mondjuk mint pl. ma velem is történt lefulladtam vele a kereszteződésbe álló helyztebe ugy hogy ugy tudtam kimenni hogy eltoltam a kerékpár utig (mert föl tartottam a forgalmat)gyors hogy átálitsam a benzincsapot, végülis ha menet közbe fogy ki a benzin akkor átlehet gyorsan állitani és nem kell leállni szarakodni, másik hátránya meg az hogy én 2-3óra után már azért elfáradok rajta. ettöl a 2hibátol fügetlenül én nagyon szeretem. jah és még az tetszik benne hogy tisztára ugy néz ki mint egy nagy motor.
bocs hogy ilyen darabokban válaszlok csak már este van
mi az ami jó benne?
-megbízható
-könnyedén irányítható, elnézia hibáidat
-elég erős ahoz képest hogy 50es
hátrányok:
-a műszerfalon nincs benzinszint jelző csak tartalék állás van a benzin csapon szal ez nem olyan rossz dolog
-a műszerfalon nincs óra/ami az időt mutatja/
-gyenge lámpa,izzócserével megoldható
-uton útfélen beszolnak hogy erre nem kéne rendszám?meg hogy 50es...aha hányszor?
szal kb ennyi
akkor szépen sorban:
robogó- én 60nál már féltem rajta (robogón)
TZR még 110nél is stabil
mi volt még? jah igen 125/50 az nem túl jó főleg ha sok a rendőr
Hát sokkal egyszerűbb lennne msnen megbeszélni de itt is jó.azért vegyél fel ha gondolod
Sziasztok!

A fontos lenne beszereznem egy jó kis városi B jogsis motort, minél előbb, mert ez a BKV-zés kezd az agyamra menni, a bicót meg már nem bírja a térdem ilyen hidegben (egyébként fanatik bringás vagyok )

A 125/50-es kezdett el érdekelni, de a belvárosban ahol járnék, annyi a rendőr, hogy nem szeretnék kockáztatni, úgyhogy marad az 50-es kategória. A kiskerekű robogóktól meg félek, bicóban is egy öreg 28-as országúti vált a szerelmemmé. Szóval ebben a kategóriában ez a TZR 50 egy szimpi gépnek néz ki. Tudnátok mesélni róla, mi az ami nagyon jó benne, mi az ami nagyon nem? És, hogy hol lehet ilyet kipróbálni és hogy hol érdemes venni (illetve mire figyeljek?) A válaszokért előre is köszi!
boldog szülinapot Tiger !
Z3 meik oldalon vannak a nokia cuccok ? nem emlékszem

www.kistuning.gportal.hu
myvipre raktam a geprol kepeket akit erdekel
gégény béla vok :D
boldog szülinapot
akkor sok mikulast tiger:D
Hello!

Mivvanal mivan?Biztos mászkál a Hummerjával Bencével tom mivan.Ma lettem 14 éves kis pöcs! 10 órakor..
mivan???
Megvna a karacsonyi ajandek :D
haver adja es nekem ad kis akciot :D szal faxa lesz mi? :D
ez hol van???
lol a diklame leugatott :DDDD

"
Ezek a motoros képek, amin a TE motorod van ( legalábbis ezt állítod ) ... Kicsit túlzásnak tartom hogy 14 évesen 250-s mocival száguldoznál jogsi nélkül, a képrőé ítélve el sem bírod... De hát láttam már csodagyerekeket.

"
sokáig bírtad
nah vége kihoztam a motort, vége a téliesítésnek.
karierben 83%de már legyőztem a Dáriuszt és megvan minden terület.RX-8cal kezdtem majd elnyertem az RX-7est és azt tuningolgattam.Aztán elnyertem az egyik helyi menőgyerek DB9-ét ami egy rakás hulladék de pénztartaléknak jó.Aztán megvettem a sokak által istenített érzéketlen szarkupacot az slr-t és miután megvettem rájöttem hogy szar de nem adtam el mert sokat buktam volna rajta aztán jött az isteni szikra...SKYLINE...nagyon brutál és úgy veszi a kanyarokat mintha sinen vezetnék
Nem lehet sajna a mentéseket átmásolni
Elküldheted de az a baj h ez nem oylan mint a Most wetted (mast wanted) mert ebbe h mentást bassz átkell írni a cd kódját meg iylen hülyeségek.......
De nektek működök a másik mentéssel? mert nekem elküldte egy csávó 100%osat de nem működik ú mondta ezt h nem fog működni... De remélem h ez csak véletlen volt :D:D nektek megy? Z3 hol tartasssz benne? Többiek? milyen verdával kezdtétek és mire váltottátok le?
Nezzetek a HBO-t mert most ami megy: Mondj igent - ebbe a filmbe bene lesz egy tzr50 vazz igaz vagy 3 mpre de benne lesz!!! :D