Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oksa, köszi...
dc-m az nincs limewire-on megnézem
Segits kicsit légyszi...
hát talán dc-n vagy limewire-on lehet valamit találni róla
Sziasztok! TZR 50-eshez keresek mindenféle leírást, szervizdoksit. Tud valaki segíteni?
tudtok olyan oldalt ahol lehet motor maketteket vásárolni? nagyon kéne, egy bmw r1100st akarnék renelni vagy egy ducati 998 vagy 999-et.
ja a régi rs50nél a 2001től fölfelé asszem már nem lehet
veszi a 2est csak az a gáz hogy ott meg is akad...
Kis erőszaknak minden enged
Az nem jó ha nem veszi be vaalmi nem stimmel... szedd szét és kukkancs bele... vidd el szerelőhöz....
valaki tudna nekem segíteni?????
csak az 1et a "N"t és a 2set veszi a motor és 2esben megakad a váltója...
rs 50en is le lehet venni
Bi-Bi f12őn le lehet venni De a helyzetjelző mindig rajta van mert 1szer rám szóltak a zsaruk!!
nem lehet levenni a világitást de egyébként is a kressz nem engedi kimotornál ha jol tudom.
Az jó Béci... olyan volt mint ha belettél volna baszva
Nem azé hoyg megkérdezzem de a TZRről avilágítást lelehet venni??
verd meg ....
nem is mondtam mult heten csutortokon ereztem a fodlrengest ... tudjatok arra lakok ahol volt ... nem volt nagy szam erre volt olyan ember aki aszonta hogy valami nagy baja lett :D lol
Hát mi tart vissza? Tépd szájba!!! mi iylenkor nem kérdezünk csak ütünk!!
Nállatok is kurva nagy a köd???? a faszom kivan elbaszódott a mentésem a carbon nál
Hülye kis geci Meg kell verni h megtanulja mi a rend Mi a 9.eseket szoktuk fenyíteni
Hy!

Bazz!valami kis szaros 5.-es rágót tett a cipőmbe!(Együtt voltunk velük tesin) Tiszta rágó szagú a lábam
gondolom a betat raktad fel,az szar,tele van hibákkal
kicsit bruti lenne
2 perce telepítettem, most probalgatom
és jobb mint twixpé?
ejj Windows Vistarol irok
Hát én anyit tok mondani Derbiről h nálunk a 70-es Derbi egyik gyereknek olyan van, megy mint a picsa, jó olyan durván nem mnit egy 70es Rs , de jól megy Gyárihoz képest.
Attól fügttlen nem szeretem, fújjjjjjjjj