Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááááááááá de jót motoroztam ma! De kurva jó mert a naciban nem fázik a térdem! a 3 nadrágban fázott de ezzel nem! Kurva jó!!!
ja én 47re ott voltam kivételesen normálisan tudtam tankolni aztán 52kor jöttél.csak mindig én szoktam késni...
de azért én se késtem sokat csak 2 percet jó
1.kép:végre én érkeztem a "találkozó helyre" elsőként és nem rám kellett várni
2.kép:Esztergom--helyszin szigorúan titkos (suzugyár)
Hy!

Azt én is tudom, hogy télen le vannak árazva a ruhák.Zolinak igaza van mert 1,5 hónap alatt nőttem 4 cm-rt.
jó de addig még mennyit nő!!!egy 5centit biztos
Sztem most vegyél ruhát mert sokkal olcsóbb télen! Tavasszal felnyomják az árát! Én most kaptam egy Shox motorosnacit meg kapni fokok egy Rossi replicás Yamahás kabátot meg csizmát a naci 28ezer volt a kabát is 28 ezer lessz a csizma mégn icns kiválasztva és kurva jó a naci nem fujja át a szél és nem fázik benne a lábad! Kifele szellőzik de befele nem! protektoros vesemelegítős kurva jó!!!! ha megnézed nem drágából ki jött.....
a Béci képeit láttam más helyeken
Hú ez a LEGO STAR WARS2 nagyon ott van! most tartok 9,5%nál /2óra játékidő után/ szóval nem csak kamu szöveg a 20órás végigjátszási idő
hát ha nem motorozol a télen akkor nemkell.. de tavasszal a ruha legyen az első!!
Mostmárt úgy sem tudok kimenni!Teljesen mindegy már..
Hy!

De bazz mostmár minek vegyek?Tavasszal úgy is meglesz a jogsim.Nem vok gazdag!
pofáraeshetsz még sokszor amíg nincs jogsid...
fogd már fel hogy jót akarunk..

de ha össze akarod törni magad hát tedd.. barom..
Hy!

Dave hol láttad a képeimet?? (Én nemtok róla )
Hy!

Ehhez csak annyit fűznék, hogy ott azért voltam utcai ruhában meg egyszál bukóba mert gyakoroltam!És nemtudom, hogy mi a ****ért kell állandóan beszólni.Itt hisztiztek hogy jajj egyszál bukóba van!ÉS akkor mivan?Majd ha meglesza a jogsim akkor majd lesz katyám, csizmám stb...Addig kérhetném, hogy ne baszogassatok ezzel!!!
elég szépen harap:D nekem a ceglédi yamaha szalonban azt mondták h valamit ki kell cserélni az órában de ők azt meg tudják csinálni( ezt kb 1 éve mondták)
www.youtube.com/watch?v=Oak4LJ... jó lenne ha az enyém is mérne 80fölött ja a fordszámokkal kapcsolatban meg igazam volt ugyhopgy sok szeretettel küldeném ezt a dalt hupsz nem vagyis videot annak az okostojásnak aki itt elkezdett kötekedni hogy egy gixernél hogy számoljuk ki stb...és persze mindenkinek aki szereti
Hát ez inkább veszélyes mint gyors.
Így nem lesz hosszú életű a srác.
youtube.com/watch?v=XwMchYysmQ...
en erre gondtoltam ... dontes az megsincs dontve vazz
Tiger úgy látom neked még sokat kell nőnöd a tüzéred mellett mert ő már kifejlettt példány
Külömben sok hellyen találkozni a képeiddel...

Ezek kira képek! NEM?
bazz nem kuldtem a linket lol nem arra irtam :D
sztem arra gondolt,hogy igy csak 1 szál bukóban és sima uccai ruhában elkezd motorozni,meg döntögetni.
Beci sztem egyáltalán nem rült ,csak meg kell tanulni dönteni (ennyire sajna nekem még nem megy)
Ha van elég sebesség és elégnagy fordulat simán lehet jó mélyeket dönteni.
hihihi
jóóóóóéjjjjjcccccakkkáááttttt!!!!!!