Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értettem törzsörmester úr!!!
z3 msnre
az új rs 90et is alig üti gyárilag
csak 95?
na ugye
Helyes válasz Ön nyert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
95!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!Folytás nélkül bejáratás után!!!!
MONDOM HOGY 95!!!
Hát de a zsír új motort be kell jératni, minden képp és mig járatod nem nagyon pörgetneted tovább 6-7 nál vagy 4-5 nél az meg olyan 50-60 km körül van kinek hogy.
hát mondjuk nekem itt ott van pár változás , de ha ténylleg csak a folytásokat szeded ki akkor 80 ha jól tudom.
na akkor most mennyi?
nekem 115körül
ya úgy legyen.és folytás nélkül mennyit megy?
semmi baja nem lesz...nekem 400után vették ki a fojtást (mégaz előző tulaj)...semmi baja KOPKOPKOP
Hát pedig muszály lesz 55tel menni ha nem akarod megölni a gépet, de te huzhatód neki max szép lesz töle a henger fal , és apuci meg anyuci vehet neked új henger szettet. és basztad
még
55? [ O16] haverom verhovinája megy annyit.hú basszs akkor én azzal főútcára ki se mernéjk menni még feltartanám ott a forgalamat. mert ha mégy városba 80-nal akkor az a motort se viseli meg meg a forgalmat se tartod fenn.dehogy 55
Pontosítok,nem lesz semmi baja ha ki lesz egyből véve a fojtás!(Már ha van egy kis önuralmad)
Meg kell tanulni bejáratni a motort!
Milesz ha nagymotorod lesz abba folytást teszel vagy mi?????
Nekem is egyből ki lett véve a fojtás és semmi baja!!!!!Pontosítottam!!!!!!!!!
Pontosítok ,bejáratás alatt (1000 km) ,ne vedd ki a folytásokat(ez még véletlen se 70 max 55)
és ha elérted az 1000-et folytást ki és rúghatod neki:)
hát igen csak én úgy tudom hogy nem jó egyből kivenni és szaladgáladsz vele egy darabig 70-nel, meg gondolom nem is ingyért csinálják
hol van az a vidi?
marc köszi a hasznos infót egyébbként a szalonban elmondják hogy kiveszik a fojtást ha szeretnéd...
nem vagyok nö csak a feleségem csinálta a felhasználó nevet

molnár zoltán
helló láttátok a kutyacsont team vidijét???
én is tag vagyok
csak gyárilag 2 lóerőre van folytvaitt vannak a technikai adatok.