Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak Castrol R2-es olaj volt/van a gépbe...
vagyis.. Jó REGGELT
jóreggelt
Csak egy apró megjegyzés: az oktánszám nem az oxigéntartalomtól nő. Általában nincs is a benzinben oxigén, ha csak meg nem vadítjuk kicsit nitrometanollal. (ez nem azonos a nitroval, az N2O)
Ha belerakod, a 100-as benyát, lehet, hogy át kell karburálni... pld ha a 106-os HEXAN-t raktuk bele, a 155-ös helyett 185-ös düzni kellett. (a gyertyát még így is fehérre égette)
mintha megragadt volna most blokkolt a hátsó kerék vagy nem???
Kár
Hello!Nem találtam eddig!
Hello!

Újra itt van, újra ittvan Bence Na megtaláltad a könyvet amit kerestél??
Sziasztok!újra itt!Mivvan milyen olajat használsz????
Igen z3 2005-ben volt silvertech ,jah és én eddig csak shell v-power racinget raktam bele mert úgy gondoltam tzr megérdemli ,de ezek után elkondolkozok rajta mert egyszer mintha nekem is megszorúlt volna és nagyon nehezen indul némi állás után (mondjuk lehet h csak a kuplunk lamellák ragadnak le )
Jah és szerintem is iratkozz be most tiger , veszíteni semmit sem veszíthetsz.
szerintem iratkozzbe.nem vesztíhetsz semmit max nyerhetsz
Nem is csak dugattyút cserélnek...vmit még a hengeren,majdmegkérdem mit.és igy 31 ezer.
nem szereti a 100as, pl a 125ös rx még a 98at se melegszik vele nagyon.
A gyári nejm lehet annyi nekem 180as polinihoz 30 a dugó
amúgy meg ha egy kicsit belegondolsz rsata,a motorok nem ugyanolyanok,nem lehet közöttük általánosítani...meg ha picit megerőlteted a buksid,és tanultál valaha is fizikát és kémiát,akkor rájössz hogy a 100-as oktánszámú benzinnek nagyobb az oxigéntartalma,ebből pedig az következik hogy nagyobb az égéshője is,ami ugye a hengerben keletkezik.Ugyebár ez csak egy 50-es motor,ami nem birja elvezetni a nagy hőt,emiatt megolvad a dugattyú...nem folytatom az okfejtést,talán innen neked is megy.
Sziasztok. Tényleg be kell iratkoznom az idén jogsira a jövő évi jogszabály módosítások miatt?? Jó lenne, ha pontosan megtudnátok mondani. Nem szeretnék két évet várni és a szőlőben motorozgatni.
nem teszek bele gagyi dugattyút,megy bele a gyári 30ér
Szerintem a régi sokkal izlésesebb.
dehogynem kicsit lezuzottat még 200nál olcsobban is
Hát ezt az újfajtát ami z3omnak van olyat soha nem kapsz 200ért.
Na, tudtok megbízható importőrt/kereskerőd/arcot, akitől ilyet lehet szerezni 200-ért? Nem a festésre hajtok, csak ne legyen tákolmány!

Neten ezeket találtam:
www.expressz.hu/auto/motorkere...
www.hasznaltaut o.hu/kereso1.au...
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...
kérdezd meg tőle amugy gondolom gázolaj az van nekik otthon pénze meg nincs
és ennek mi értelme?
Nitró hígítót bele
tankoljatok gázolajat haverom a simsonnal azzal jár 9 deci gázolaj+ 1 deci benzin keverékkel (ien aránnyal) beindul és megy is vele csak kicsit más a hangja de már igy mászkál vele egy ideje