Ja 3kilónál még kerékre jön a picike, de nekem nem ugy tünik mnit ha 300al mennének, mert nézzétek meg nem olyan gyorsan hagya le az autókat meg a az úton a csikok sem olyan gyorsan jönnek, meg a fák meg mitttom én szal szerintem az nem 300, hanem 200.
katana jó kis kacsa hír mert én tavaly beszéltem a kpmesekkel és idén meg apum jó barátjával aki a fővárosirendőrfőkapitányságon főmuki ...... és ők nem is hallotak ienről
ennyit erről
FIGYELEM! most szolt 1 srác hogy Január 01 töl minden 50 est lekell vizsgáztatni!! a 10 évnél idősebbeknek azt nem kell de még utcára se lehet használni! ezt üzente.... vélemény???? igaz e???
OK Tyt. Igazad volt, apám úgysem fog ruha nélkül kiengedni, ha lesz jogsim akkor sem. De hidd el nem
vagyok hülye. A baj az, hogy évente 4-5 cm nővök így lehet, hogy a fórumról veszek ruhát.Valoo Te zugló melyik részén laksz? Én at Örs Vezér térre fogok suliba járni, ha felvesznek. Apám zuglóban nőtt fel, ottvannak a haverjai.
Azt mondja vége kb 240 és 57ló
video.google.com/videoplay?doc...
Gondolom levan szedve az egész kipuff töből és azért ilyen recsegős.
Igy kell ezt
ennyit erről
vagyok hülye. A baj az, hogy évente 4-5 cm nővök így lehet, hogy a fórumról veszek ruhát.Valoo Te zugló melyik részén laksz? Én at Örs Vezér térre fogok suliba járni, ha felvesznek. Apám zuglóban nőtt fel, ottvannak a haverjai.