Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja azóta nem mertem felűlni még1szer
Kapja az 3kilónál is engem vittek gyári bussával 200al 2személyel még vígan kerékre állt
Ja 3kilónál még kerékre jön a picike, de nekem nem ugy tünik mnit ha 300al mennének, mert nézzétek meg nem olyan gyorsan hagya le az autókat meg a az úton a csikok sem olyan gyorsan jönnek, meg a fák meg mitttom én szal szerintem az nem 300, hanem 200.
A legújabb Motomix-be Honda Rs125 teszt van, Györfi Alen gépét tesztelik,
Azt mondja vége kb 240 és 57ló
+egy nagy turboval
Az alsónak nem is olyan rosz a hengja de a fölsső linken ami van, te jééééézzus
Gondolom levan szedve az egész kipuff töből és azért ilyen recsegős.
Jah tiszta sthil fűrész
főleg hogy garázsban van kisértetiesen hasonlít a hangja apám láncfűrészére
ez aztán szól rendesen youtube.com/watch?v=9c11Og-E2b...
jobbat
jó reggelt
sziasztok jóéjtcakkát minden STREETRACERnek
Huha gyerek nem picsázok küdi a gépnek
Igy kell ezt
képet lécci az in-dexről
rajta van a motoron az arrwo rendszer + uj iranyjelzo + tankpad
ez a 10év blabla hülyeség a rendszám/azonosító...hát legalább nem fog boldog/boldogtalan beszolni hogy...és erre nem kéne rendszám?
ne viccelj akko má a 97-es motorok sem mehetnének, én F10-esem 98as volt , furcsa lenne ha nem engednék forgalomba helyezni
Hülyeség vmi megkülönböztető szar lesz rajta bazz 10éveset nem lehet forgalomba kipusztulnának a simók
katana jó kis kacsa hír mert én tavaly beszéltem a kpmesekkel és idén meg apum jó barátjával aki a fővárosirendőrfőkapitányságon főmuki ...... és ők nem is hallotak ienről
ennyit erről
FIGYELEM! most szolt 1 srác hogy Január 01 töl minden 50 est lekell vizsgáztatni!! a 10 évnél idősebbeknek azt nem kell de még utcára se lehet használni! ezt üzente.... vélemény???? igaz e???
valooval elég sokat fogsz majd motrozni szerintem meg warovexel is
képetképetképet
OK Tyt. Igazad volt, apám úgysem fog ruha nélkül kiengedni, ha lesz jogsim akkor sem. De hidd el nem
vagyok hülye. A baj az, hogy évente 4-5 cm nővök így lehet, hogy a fórumról veszek ruhát.Valoo Te zugló melyik részén laksz? Én at Örs Vezér térre fogok suliba járni, ha felvesznek. Apám zuglóban nőtt fel, ottvannak a haverjai.