Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom kicsit késett a hszm.
aha. úgy gyorsul mint egy 70 ccm-es robogó
Én is azt kérdem mint z3h miből van rendszid?
A spanja motorjáról ennyit tok .::ITT::.
ja meg tök gyári. ha veszel bele 14-es fogaskereket akkor 100-at fog végre menni. és jobb lesz a gyorsulási is
70eeeet???
A rendszámom papírból van (dekoratörnél lehet csináltatni) kb 500 ft. a képen egy 2006-os derbi senda sm van. 70-et megy végre
Én is ezt akartam kérdezni, teccik nekem is
david 01 miylen gép a haverod derbije?? Menyit megy?? Tök gyári????
a rendszámod miből van?
ez volt hétvégén. több mint 4000 km van a motoromban
Nem csúfoltam csak gondoltam beteszem ezt a képet h tudják kíről van szó
jovanmá azé nem kell itt csúfolni meg reklámozni rokker zsoltit
beteg
jó gyerek az mellette ülök pár órán egymás füzetébe nyomdázunk állandoan meg a zsákjárol mindig lekapom a kitűzöket
Á Zsolti Menyit motorroztunk vele tavaly nyáron azok az esései emlékezetess pillanatok
nekem ezt Elek zsolti mondta tod balko Rokker zsóti hát elég szörnyű eset
Nyaralni voltak és asszem szerbiában 1 szerpentinen száltak el.A családnak feltünt h nem értek még haza mert szerbiában még telefonáltak h nem sokára otthon vannak és a határnál még telefonálnak és nem telefonáltak
egyéPként ugy tom h külföldre mentek kirándulni a hayával asszem vhol irak vagy nemtom hol és elszálltak 250 körül és mindketten meghaltak
de egyépként mi történt igy pontosabban nem tudja valaki?? én nem is halottam erről
és ők keresztesiek voltak???
Á naon szörnyű volt aki meghalt a nőével együtt.Pedig nem is mentek gyorsan állítolag meg tod mire meg mire megtalálták őket szegény szinte elrodhadtak mert a termós ruha melegen tartotta a testüket
Nem keresztesi volt!
az nem a keresztesi hayabusás gyerek volt aki meghalt rajta a nőjével eggyütt?????