Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok! Köszi jól ment csak az volt a baj hogy nem tudtuk beénekelni a tornatermet mivel mikrifint nem kértünk a film meg önnmagában a szöveg nélkül nem volt akkora poén de egész jó lett
sok sikert utólag! Milyen volt? hogy ment??
csáó! jo8.
sziasztok!Jóéjcakkát! drukkoljatok holnapra mikulás kimittudlesz
erre még szerpentin is legközelebb 150 kmre van majd nyáron
erre van
erre nincs pálya
és arra nem gondoltál h jogsi nélkül hajtom?? amugy most kezdtem el az A1et, januárba leszek 16 és márciusba lesz jogsi
arra voltam kiváncsi hogy páylán vagy utcán? mert ugye 15 vagy és tudtommal csak 16 évesen lehet lerakni a1re.
crosspályán ez hülye kérdés volt utcán...!!
én mindig kivételes eset vagyok
az rst hol szoktad használni?
én már jártam ugy h lecsuszott pont járatás közben uj dugoval de semmi gond nem lett
, mondjuk ez legyen a legkevesebb,
semmi köze hozzá h a fuvokát baszlattad esetleg ha a karbira elfelejtetted visszadugni az olajzocsövet
ez nem lenne sztem gond ha nem lett volna már 500km után szét szedve a karburátor a nagyobb teljesítméyn érdekébe (fuvoka) de az biztos hogy meg lesz csinálva, veszem bele az olajat aztán itt elcsöpög nekem, nem vészes de mégis idegesít
Pffffffffffffffff szerintem akkor szoktak szivattyut cserélni ha nem pumpál! talán tömitéssel van baj még h a japán motor megbizhatobb na jo tom minarelli van benne
okéé, majd holnap lehet csinálok ha vissza kapom mert szervízbe van mert csöpög az olaj, de sajna szivatyút kell cserélni ami 20rongy , ugy hogy inkább elviszem hartára ott lehet olcsobban megcsinálják. ha meg nem akkor meg kényetelen vagyok meg venni azt a szivatyút.
egy ilyen minőségű "video" az arrowról is kéne...gergőőőőőő
Na itt a motorom hangja!!A HANG
jó éjcakkát
a neonról...
katt a nevemre ... vazzu :D
húha kép van?
3700-ert oszi szunetbe ...