oylan ökörség! Mindenki mást ír! olyan idegesítő tud lenni hogy odaírják hogy 15 ló! elvileg 8 lónak kéne lennie az rsnek a derbi az 9 a tzr az az nem tom
Nem tudjátok, hogy a yamaha tzr 50 hány lóerős ha kiszedik belőle a folytásokat?
A hasznaltmotor lapon az apriliák 11-12 hp sek. Én meg úgytudtam az 50 es gyorsaságik csak 8-9 esek. Na szal én nem ismerem jól vagy a tzr50 tényleg ilyen gyenge?
koma nekem is 6 volt ráadásul rövidített 1kor befejeztem de sajna nem oda járok suliba ahol lakok és csak fél3kor megy a busz holnap lehet végre motorral mek csak ne legyen hideg meg köd mert csak fél lámpám van és kiégett és hát az f12 nem az erős lámpáiról híres főleg ha 1 van belőle.
Jajjmá ne lányoskodjatok mondom h 70kmet elmentem vele és meg se fájdult semmim.. Najó a heréim igen mert ebben a "kurva" országban nincs rá pénz hogy Törökszentmiklóson egy huppanót kiegyenesítsenek és hát rámentem és...
A hasznaltmotor lapon az apriliák 11-12 hp sek. Én meg úgytudtam az 50 es gyorsaságik csak 8-9 esek. Na szal én nem ismerem jól vagy a tzr50 tényleg ilyen gyenge?
bár midnen nap haza érnék iylen időben....
Zoli bocsi, hogy nemtudtam tegnap menni msn-re!Még matekoztam azért írtam, hogy "kb 15 perc..."
...=nembiztos
Jó éjszakát Nektek.
Remélem hogy jó ídő lesz!!
Ed,Edd,Edy 4eva
OK!Várom a visszahívásodat
Mivel kezdétek? vagy kezdték nem tom h te is benne vagy e :D
Z3 vedd már fel a telefont!!!!!!!!!!!!!!!
tzr legalább "hosszabb" távra is jo