Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bent a garázsban...tegye rá aki akarja
ja,nektek váltani kell? nekem csak powerre húzni
és a hátsó index?
ja igen az vicces tud lenni de ilyen esetekben akkor - ott sose nevetek
www.motor.hu/hasznaltmotor/meg... csak neked csak most...
Hát azért van külőmség igaz még nem nagyon menetm váltós gépel de atól még nagyon is sok van!!!!!Elégé sok sőt kurva sok szerintem!!!
Én az ál robogós
igen? váltottál már? amikor tulságosan leváltasz kanyarba, ugy megugrik h majdnem fikálsz...
probáld ki ;)
Ebbe van egy kis izgalom is legalább...
Ádám!képzeld voltam mocizni egy MITO-s sráccal tök jó volt!!!jövőre már téged is nyúzunk magunkkal /meg persze majd Valét/
HEllo!

Meg hogy meik éri meg jobban.
De kinézetre van különbség, válaszd amelyik tetszik.
Szal aszt mondjátok hogy szinte semmi külömbség! Na látjátok ezé ne mtok választani!!!!!!
Most mi a más egy robogósba meg egy tzr-esbe?A motorjuk különbözik, de amugy ugyanojan emberek....
nem jó a gépem (sulibol irok) majd ha meg csináltam végre akkor küldök videot
Hello!

Tényleg? De miért?
Balko inkább csak olyan ál-robogós
Hy!

Ő az de Balko nem ő is robogós de tök jó fej.Ez meg egy amatőr ......
cbr 125-öt
szar robogosoknak tok mind1 mit vesznek eeeeeeeeeeeee xDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez igaz.De nem értem hogy mitől lenne olyan nagy különbség?Ugyan annyit megy, ugyan annyit eszik,szinte minden ugyan az.Nincs is értelme ezen filózni.
egyiknek az teszik, a másiknak meg ez. nem midenki egyforma
Tescoba szoktam venni.De ez nem a reklám helye.DE most 2 szinte teljesen egyforma gép, csak az idom más.Nézze meg a hirdetéseket aztán döntse el, hogy melyik fekszik neki árban, minőségben.
szerintem meg most nincs igazad... .Jó jó nézzen körül de ne ilyenek miatt változtassa meg az áláspontját hogy : a TZR szar.../mindezt mondja pistike aki még életébe nem látott tzrt.../ hát kössz szépen
Hy!

Ájjál már le! Itt nem egy zsömlét veszel az ABC-ben!