Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát elraktam télre a motort, lemostam, és bekentem egy védőréteggel, és letakartam , sisak is kell jövöre ugy hogy most sporolok, de természetesen attól még küldök videot
Kecskeméti Rossis kerestetik!!!
Itt keringőztunk, 2szer mutattam h kovessen, beallok parkoloba, erre o tovabb megy
És ezt kétszer :D
jó volt :D
Oké.KÖszi de jó legyen ám ne valami gagyit!
Z3!!! Mi a Yamaha TZR clubnak a honap címe???
majd csinálok videot róla a héten és akkor elküldöm.
ezt én is néztem...jó nagy barom aki megveszi /ennyiért... /
bazze az én gépem hatosban is alig megy, folytás kivéve, vmi gyomorék átszerkeztett kipu van a gépezeten...

mit lehet tenni a cél érdekében? :D
csáó minden tzr-esnek! Nektek mekkora a fuvókátok? mekkorára cserélik ki a szervíz után?
Hello Gergő!
Tudnál küldeni valami jó minőségű hangfelvételt a mocid hangjáról mert nagyon kiváncsi vagyok hogy a tiednek milyen a hangja mert amit küldtél arról nem lehet megállapítani hogy milyen! Ha tudsz küldeni akkor meg köszönném!!!!
dobjatok mar linket a yamaha tzr club honlapjarol...
tavaszal elviszem 150ért
lol istenem ekkora isten barmát naked bikenak át alakítva vagy inkább szarrá törve www.hasznaltmotor.hu/hasznaltm...
Nem jó nagy Bandába motorozni mert óhatatlanúl is versenyé csap át a motorozás meg amúgy is nem lehet nórmálisan kanyarodni kerszteződésnél is nehéz egyszerre elmenni mindenkinek sztem jobb ha 1edűl vagy max 2-3an.
nálunk van olyan amikor 20an megyünk egyébként általába 7-10en, kiégett az első 2izzó így most jövöhéten ha minden igaz kéket veszek bele
es sikeresen osszegyultunk egy paran a mi kis varosunkba mocizni
yamaha aerox 70,jog 70,tdr 125,ybr 125,tzr 50
honda nsr
aprilia rs 50
cagiva 50es gyorsasagi es egy roadster
gecii
ja :D
nem mind1 szal biznic volt mi???
lehet h hozzátetttek :DDDDD
csa all nekem a 3honapos mocimba van ponosan 5006 km szal egy evesbe 11e km tuti nem csaltak az oraban
Hello Z3!
Mikor jössz??????
nemmind1?
mennyi volt árba?
veget meg nem probaltam :D
2005os...
aze mentem 75ot me apam ott jott mogottem, es meg eletbe nem vezettem valtos motort...
mit gondoltal, egykeréken jovok?
2004es? mennyi a vége? hogyhogy csak 75öt mentél vele? Mennyi zsé volt? kurva sok a 11e km!