hát elraktam télre a motort, lemostam, és bekentem egy védőréteggel, és letakartam , sisak is kell jövöre ugy hogy most sporolok, de természetesen attól még küldök videot
Hello Gergő!
Tudnál küldeni valami jó minőségű hangfelvételt a mocid hangjáról mert nagyon kiváncsi vagyok hogy a tiednek milyen a hangja mert amit küldtél arról nem lehet megállapítani hogy milyen! Ha tudsz küldeni akkor meg köszönném!!!!
Nem jó nagy Bandába motorozni mert óhatatlanúl is versenyé csap át a motorozás meg amúgy is nem lehet nórmálisan kanyarodni kerszteződésnél is nehéz egyszerre elmenni mindenkinek sztem jobb ha 1edűl vagy max 2-3an.
es sikeresen osszegyultunk egy paran a mi kis varosunkba mocizni
yamaha aerox 70,jog 70,tdr 125,ybr 125,tzr 50
honda nsr
aprilia rs 50
cagiva 50es gyorsasagi es egy roadster
gecii
Itt keringőztunk, 2szer mutattam h kovessen, beallok parkoloba, erre o tovabb megy
És ezt kétszer :D
jó volt :D
mit lehet tenni a cél érdekében? :D
Tudnál küldeni valami jó minőségű hangfelvételt a mocid hangjáról mert nagyon kiváncsi vagyok hogy a tiednek milyen a hangja mert amit küldtél arról nem lehet megállapítani hogy milyen! Ha tudsz küldeni akkor meg köszönném!!!!
yamaha aerox 70,jog 70,tdr 125,ybr 125,tzr 50
honda nsr
aprilia rs 50
cagiva 50es gyorsasagi es egy roadster
gecii
Mikor jössz??????
aze mentem 75ot me apam ott jott mogottem, es meg eletbe nem vezettem valtos motort...
mit gondoltal, egykeréken jovok?