Ma voltunk mocizni 3an egy Yamaha Neo,Cagiva mito 125,meg én Pomáz-dobogókő-esztergom/ez a rész nagyon durva volt /-visegrád/fel a várig /-szentendre-pomáz.
Szia Gergő. Segítséget kérnék matrica ügyben. Voltunk vagy 3 helyen de mindenhol túl bonyolítják a dolgot és csak a szájukat húzógatjaák. Tehát kellene az elérhetősége annak , aki Neked is csinálta a matricát a mocira . Köszim szépen. Ha tudtok segíthetnétek ötletekkel matrica ügyben. Köszi
Schumi már bizonyított megmutatta milyen ügyi,jó hogy megy ... .jó mondjuk kicsit sajnálom hogy elmegy mert neki ez volt az élete dehát ő hozta ezt a dönést
Jó reggelt először is mindenkinek!Hú Bence tegnap tök jó volt sötétben mocizni.Főleg ott a Hungaroring mögött.De tök durva hogy ott egy lámpa sincs kivéve a mi fényszórónk
nah te városi paraszt szeritem téged kurvára érdekelnek a traktorok! gondolom jó sokat látsz belőle
gyere el hozzánk itt majdnem minden utcában van 2 db!
EZ KOMOLY!!!
Mikor jössz? nincs messze...
new holland apame de nem tudtmam el allni ezert benne lett o is ... sajnos
egyebkent neked hogy karbon
nekem titan lesz
ja es a fogaskereket ha akarok elore rakni akkor alitani kell a kereken is vmit
huuu ma motroztam egy nagyott 86km-et suli után egyből de majd nem sokára megint megyek
lementem a Dunához is ......... csináltam képet minősége nem vmi jó mert telcsivel készült
Látom nem tudsz aludni akkor ma is megyünk ki mert nekem jó lenne még sem megyek el úgyhogy mehetünk!!!!!!!!!
Jó reggelt először is mindenkinek!Hú Bence tegnap tök jó volt sötétben mocizni.Főleg ott a Hungaroring mögött.De tök durva hogy ott egy lámpa sincs kivéve a mi fényszórónk
Videóóó óóóóóóóó van???????????????????????????????????
Mekkora fogaskereket akarsz?
gyere el hozzánk itt majdnem minden utcában van 2 db!
EZ KOMOLY!!!
Mikor jössz? nincs messze...
Zoli apám azt mondta hogy szerintem a jövő hétvége jó lesz csak nemtudja még hogy szombat vagy vasárnap.
egyebkent neked hogy karbon
nekem titan lesz
ja es a fogaskereket ha akarok elore rakni akkor alitani kell a kereken is vmit
Oké Zoli!Ma megkérdezem.
lementem a Dunához is ......... csináltam képet minősége nem vmi jó mert telcsivel készült