bazze fordulok ki hetényi uton, 1 meterre egy auto azon az uton ahova akarok fordulni, megallok...
mit hallok! mogottem nem belém jön a kibaszott suzuki? renszámtábla megrepedt kicsit, más baj nincs...
Vmi szőke csaj volt :D
ha már azt irod h nagyon nagy élmény és probálja ki más is akkor nemhiszem h csak egyszer csináltad meg fogod bár nem naon izgat mindenki ugy bassza el a motorját ahogy akarja! ja és bocs h megsértettelek
semmi baja nem lesz... gurulhatsz motorfékkel akár 500 km-t sem,kicsit gyorsabban kopik a dugó,de nem érzed meg....(ezt mondják a szakik,én nem ezt gondolom,de én is elég lazán teszem 3ból vissza 1be)
elém tegnap be pofátlankodott egy,a 125össel voltam....aztán elé mentem és toltam 1 stoppiet ésmit ugrál az 50es robival? aztán ott hagytam mint a szart
Én most a robogós kontra váltós 50-es ről beszélek, arrol hogy a motor az különbözik, de ezért egymást fikázzák, mert ez robogós, olyan mintha az nem is ember lenne....
mit hallok! mogottem nem belém jön a kibaszott suzuki? renszámtábla megrepedt kicsit, más baj nincs...
Vmi szőke csaj volt :D