Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bazze fordulok ki hetényi uton, 1 meterre egy auto azon az uton ahova akarok fordulni, megallok...
mit hallok! mogottem nem belém jön a kibaszott suzuki? renszámtábla megrepedt kicsit, más baj nincs...
Vmi szőke csaj volt :D
carbon a fasza tiger majd írd meg mit mondott apud
Hello Z3! Az enyém karbon!!
Sztm nincs arrowból karbon csak titán!
Naon fasza lesz De Bence is jön,ok??
Hy!

Oké!Addig itt elvagyunk Valellel Már egyre messzebb mehetek mocival persze úgy hogy apu jön kocsival.
karbon dob?
gyorsultam egy 50es gyorsulasi cagivaval vagy milyennel ....
szegenyke ....
megrendeltem a kipuffot holnap megyek eloleget fizetni
arrow lesz telen meg sztem kap egy 12es fogaskereket is
a próféta szóljon belőled!!!!különben sanyarű sorsa lesz kistüzérnek
ááá semmi gond
ha már azt irod h nagyon nagy élmény és probálja ki más is akkor nemhiszem h csak egyszer csináltad meg fogod bár nem naon izgat mindenki ugy bassza el a motorját ahogy akarja! ja és bocs h megsértettelek
me h ezt 1sze megcsináltam, ezé most keménynek érzed magad h te azt mondod soha nem csináltál ilyet?
semmi baja nem lesz... gurulhatsz motorfékkel akár 500 km-t sem,kicsit gyorsabban kopik a dugó,de nem érzed meg....(ezt mondják a szakik,én nem ezt gondolom,de én is elég lazán teszem 3ból vissza 1be)
Annyi okés h full gázon tekergek.
kurva ügyes vagy 2T nél motorfékezni................ istenem..
Akkor én se vagyok az, de különben én mindig köszönök.
mondom te nem vagy igazi robis az igazi robis full gázon tekereg az autókközt,nekimegy az autóknak,végig húzza az oldalukat,fellöki a másikat
elém tegnap be pofátlankodott egy,a 125össel voltam....aztán elé mentem és toltam 1 stoppiet ésmit ugrál az 50es robival? aztán ott hagytam mint a szart
Érdekes én is robis vok és mégis ember számba vesznek itt
hát bazz sok robogós úgy közlekedik hogy ez miatt...no meg nem is köszönnek ez a másik fele
me ember az olyan? :D
tisztelet a kivételnek :D
Én most a robogós kontra váltós 50-es ről beszélek, arrol hogy a motor az különbözik, de ezért egymást fikázzák, mert ez robogós, olyan mintha az nem is ember lenne....