Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aprilia RS 2006os nyami
2006 version nyami
iwiwen nem tudom hogy lehet meghívót szerezni
Ha vkinek lenne kedve küldhete meghívót iwiw-re vagy myvip-re.
tényleg akinek van iwiwje az jelöljön már be lécci
Miaz a myVIP?
vagy nem jár föl myvipre
motogp 46 jelöltelek myvipen csak mert még nem igazoltál vissza gondoltam nem ismertél meg
Vale !Tiger!!!valszeg szombat délután jó lesz,és remélem tudok motorral menni
nÉzzÉtek meg a www.pannonboyz.at.hu -t a miÉnk! és nÉzzÉtek meg a kÉpeket meg a videÓkat! szedjÁtek le a 69 mb-os videÓt mert kegyetlenÜl ott van egy 05Ös r1 meg egy egyedi r1 nyomja neki kegyetlenÜl! a fÓrumba meg regisztrÁljatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kÖszi
Emberkék! Csináltam 1 Fiftyspeed Bikers klubbot myVIPen néhány emberkének már küldtem "tiszteletmeghívót" a többiek pedig csatlakozzanak!!
Ciao ColdF! nem téged láttalak mert nem olyan színe volt mint a tiédnek
ilyen volt:
Mennyi a rendszer árba? Mikor lessz fönt? Csinálj képet rolla!
ja ha intenek a robogósok énis intek nekik
Nem azért köszön mert h hány köbös vagy nekem robogósnak is köszönnek tegnap lámpánál 1 cbr állt meg melletem és köszönt ő is sőt haverral mentünk bukóval a kezünkben a zebrán és ott is intett 1 banditos
szerdan jon a kipuff rendszer ... nektek ki rakta fel
aszontakrakell hangolni a karbit ez igaz
hogy a vastag rétegek alatt 50ccm van
Milyen igazságot?
beszarás utakon tegnap egy gixeres meg egy ninjás is köszönt nekem :D
nem tudják a szörnyű igazságot :D
Jah 45le nem verseny motor az
40-45 lovat ad le jó is lenne de amugy nem csúnya a hátso lámpája szentem sz egész motor ugy szép ahogy van
szep motor de a hatso lampaja csunya
next motor:

WOW
lol lehet h én voltam xDDDDD
Egy Suzuki volt mellettem előttem mögöttem, és egy mecsnek a vegere mentunk, lehet h akkor engem láttál :D

csak onnan jut eszembe h ott is volt vmi lovas nap, meg mi is ott voltunk piros tzrel, mondom... :D