csáó minden tzr-esnek! Azt szeretném meg kérdezni h nektek mekkora a fuvókátok?? Mert én ugy tom h 1000-es szerviz után nagyobat raknak bele!plíííz válaszoljatok
nah nekem most már a ti szavaitokkal élve nem ugy világít a moci mint egy távirányítós autó, erősebb izzokat vettem bele, ugy hogy most jó erős, és ehez még nem kell relé
Matrica még egy 2 hétig nemlesz rajta.De biztos lesz olyan matrica is.MAjd hétvégén kimehetünk mocizni a profi parkolójába vagy a H.ring mögé anyuék kocsival mi mocival
Cold gratulálok a mocidhoz! Szép színe van!Z3 október van!!!!!!!!!!!!!!!!Már úgy megyek mocizni tök cool, hogy apuék mennek kocsival én meg a motorral tök cool.Bence kész van a moci!Nagyon jól megcsinálták.
Grat a jogsidhoz! Nekem csak tavasszal lesz meg de nembaj akkor is mocizok persze bizonyos korláttokal...
Hallotam az alattunk lévő utcából a kipuffodat mert onnan mentem el az egyik haverommal a Decatlhlon hoz egy focipályára.Most értem haza
Merre voltál?
Van akkor matrica is amiről beszéltünk?
Cold gratulálok a mocidhoz! Szép színe van!Z3 október van!!!!!!!!!!!!!!!!Már úgy megyek mocizni tök cool, hogy apuék mennek kocsival én meg a motorral tök cool.Bence kész van a moci!Nagyon jól megcsinálták.