Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TIGER!!!válaszolj lécc ja egyébbként megint elszállt az MSN...
Hello!Gergő már van videó?
kösz mindenki!
Grat. mester! Aztán csinnyán a gázzal!
akkor neked melyik hétvége jó?
Hy!

Grat a jogsidhoz! Nekem csak tavasszal lesz meg de nembaj akkor is mocizok persze bizonyos korláttokal...
grat bmk-t!
grat! balesetmentes motorozást és sok km-t
téháiksz! msn?
Grat!!!
megan a jogsim
hát ez az
ez nem rs olaszmelo
Tiger!!!Október középső hétvégéje,vagy az azutáni!!!majd msnen beszélünk csak ha fölmegyek msnre akkor rögtön restartol a gép
95-ös? a gyári az 75-ös én ugy tom, nem? 115-ös kéne bele?
nekem 95-os de 115-os lenne csak a zsedanyi gecik nem csereltek ki ... mindegy jovore kap nagyobb karbit
csáó minden tzr-esnek! Azt szeretném meg kérdezni h nektek mekkora a fuvókátok?? Mert én ugy tom h 1000-es szerviz után nagyobat raknak bele!plíííz válaszoljatok
nah nekem most már a ti szavaitokkal élve nem ugy világít a moci mint egy távirányítós autó, erősebb izzokat vettem bele, ugy hogy most jó erős, és ehez még nem kell relé
Lett az MSN címem: david46@vipmail.hu
Hy!

Hallotam az alattunk lévő utcából a kipuffodat mert onnan mentem el az egyik haverommal a Decatlhlon hoz egy focipályára.Most értem haza
OKÉ!MA voltam nálatok most értem vissza de nem voltál otthon!
Merre voltál?
Matrica még egy 2 hétig nemlesz rajta.De biztos lesz olyan matrica is.MAjd hétvégén kimehetünk mocizni a profi parkolójába vagy a H.ring mögé anyuék kocsival mi mocival
Hy! Akkor majd hétvégén megnézem!
Van akkor matrica is amiről beszéltünk?
Nekem sincs időm ide irkálni sajnos olyan zsúfoltak a napjaim.Azért nemírtam ide a napokban.És mire hazaérek hulla fáradt vagyok.
Hy!

Cold gratulálok a mocidhoz! Szép színe van!Z3 október van!!!!!!!!!!!!!!!!Már úgy megyek mocizni tök cool, hogy apuék mennek kocsival én meg a motorral tök cool.Bence kész van a moci!Nagyon jól megcsinálták.