csak úgy megsúgom hogy ahogy a képekről látom meggörbült a teló becsúszószára ...
a Derbire a 2db az 100Ft lett volna sztem erre se lehet olcsóbb, sőt... és akkor már 100-ba van és még az optika az ugyan ilyne!!!
Most látom a képeket (Katt előzmény). Na ez volt az... Sztem nem olyan vészes. A dobot igaaz nem naon figyeltem , de szépnek tűnt. (Valaki kérdezett adobról előrébb)
Aha kék volt. Fehér felnicsíkkal (vag yzürke? - lehet színvak vaok ) Nem volt az olyan vészes. Mit fogott meg vele? Sztem 70-80 ezer és kész is. Karsai papa épp azt szemlélte Hát azért sajnállak Béci
Szerintem nagyon faja a felnicsík!!! Csodatörtént!! majdnem 6 hónap és végre vizsgázni fogok!!! meg lesz a jogsim akkor vége lessz a jogsis cégnek!! az tutkó!!!
nekem nem tetszik.nem szeretném összebarmolni a kereket.ez így szép:)én még matricát se ragasztanék rá szívem szerint /a gyáriakon kívéve mást persze,,,/
már megint beszart a gépem ugy hogy nemtok még videot küldeni most is apa laptopjáról vagyok ide meg nem ngyon töltögethetek, és nincs is sok időm hétköznap de végülis régebben megcsinálhattam volna csak mindig elfelejtödött , de hétvégén intézkedem
hát az gáz volt amikor rses sráccal gyorsultam,persze végig elől mentem és 120nál ment el...akkor neki 145öt mutatott az óra...vicces enyém tuti nem csal
a Derbire a 2db az 100Ft lett volna sztem erre se lehet olcsóbb, sőt... és akkor már 100-ba van és még az optika az ugyan ilyne!!!