Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pfff akkor meg mi a faszt agyal ennyit?Akkor a kinézet, az állapot, és az ár a kérdés, meg hogy talál e egyáltalán.
oksa
HASZNÁLTAN VESZI,KOMA!
Bazze, ez nagyon nagy hülyeség sztem.Szinte semmi különbség nincs a két motor között.de ha rám hallgatsz rs-t veszel!5 év gari, kinézetre is sztem jobb.Amugy 800 000-ért meg nem is vennék 50-est!
Ez csak az én gondolatom.
a faszt lomha.ugyan az a kÉtmotor szinte...
Apu azt mondja hogy megmondja pénteken vagy szombaton mert a másodállásának a beosztását még nemtudja
Hy!

Ezt hogyérted hogy meik hétvége jó hogy mikor jöhettek?Mert tod apud apumhoz jön én nemtom mit beszéltek meg...
Arany közép út a derbi!
de baszdki oylan szar! Mikor a TZReket szidják hogy nem jó sazr lassú lomha lusta stb akkor eldöntöm hoyg rs-t veszeK! De mikor az rsekre mondják hogy kevés alkatrész meg szidják össze vissza akkro eldöntöm h TZR lessz! Ez óránként változik!!!

Nehéz a döntés....
hallod az rsnek kéynelmesebb a hátső ülése az tutkó hisz akkora puff van rajta de hoyg mi a faszak
nem pont ugyan az.... de majdnem Fajtára igen minarelli minda 2ő! De a tzrben hamarab szökik a fordulat! Nem? szal hamar fel kell pakolni 6.ba! mármint az rshez képest hamar! Nem? Évfoylam társamnak van! NEm mentem vele csak betoltam neki haverral (2005ös a TZR) és akkor ment vele a haver! Ha gyorsabb vok én megyek vele! Én úgy vagyok vele külömben hogy nagyon mind1! Mivel mind2ő kiraaaa!!!!
lomha vagyok en az órákon öreg :D
de a motor biztos nem :D
amugy csajozásra ez sokkal alkalmasabb, mert kenyelmesebb a haccso ules...
Nem tudom hogy miért mondják hogy lomha pedig a tzr-ben is aprilia blokk van ugyan aza!
és a sima msn-nél is ezt csinálja?
oh köszi a kérdést!
őszintén még nem igazán sikerült választani! Sztem úgy lessz hogy amit kedvezőbben kapok! Ha rs akkor az 2003as ha tzr akor jó lenne egy 2005-04es ha valaki tud eladót az szoljon!!
Tetszik minda2ő! Csak az rs-t felénk szidják mint az állat mert van az eggyik gyereknek és hülyén ment vele! A TZR az szebb külsőre de lomhább aszondják! Az a baj hogy sokan mondják hogy lusta nagyon!!
De sztem nem megy rosszul....
Lányok inkább aszt mondják hogy tzr
De a fiúk inkább RS (lányok kinézet fiúk menet teljesítmény)
Szal nem tudni még mi melsssz!
( )
belerugtam,ütöttem vágtam de nem lett jobb
TZRt vesz...
kérdés?
Na hello!
Sikerült már választani mocit?
egyszerű! Tedd újra az XP-t! vagy rugjál bele hármat hátha segít...
Bisztos vírusod van az miatt csinálja aszt! Tedd újra és kész!
és probáltad már újra rakni az msn-t vagy az alappot a régit ami a mégpen van?
amint írok valakinek puff!!!RESTART az egész gép
miért mi a baj az msn-nel?
nahát
Játszik most!Engem is lerázott!