Bazze, ez nagyon nagy hülyeség sztem.Szinte semmi különbség nincs a két motor között.de ha rám hallgatsz rs-t veszel!5 év gari, kinézetre is sztem jobb.Amugy 800 000-ért meg nem is vennék 50-est!
Ez csak az én gondolatom.
de baszdki oylan szar! Mikor a TZReket szidják hogy nem jó sazr lassú lomha lusta stb akkor eldöntöm hoyg rs-t veszeK! De mikor az rsekre mondják hogy kevés alkatrész meg szidják össze vissza akkro eldöntöm h TZR lessz! Ez óránként változik!!!
nem pont ugyan az.... de majdnem Fajtára igen minarelli minda 2ő! De a tzrben hamarab szökik a fordulat! Nem? szal hamar fel kell pakolni 6.ba! mármint az rshez képest hamar! Nem? Évfoylam társamnak van! NEm mentem vele csak betoltam neki haverral (2005ös a TZR) és akkor ment vele a haver! Ha gyorsabb vok én megyek vele! Én úgy vagyok vele külömben hogy nagyon mind1! Mivel mind2ő kiraaaa!!!!
oh köszi a kérdést!
őszintén még nem igazán sikerült választani! Sztem úgy lessz hogy amit kedvezőbben kapok! Ha rs akkor az 2003as ha tzr akor jó lenne egy 2005-04es ha valaki tud eladót az szoljon!!
Tetszik minda2ő! Csak az rs-t felénk szidják mint az állat mert van az eggyik gyereknek és hülyén ment vele! A TZR az szebb külsőre de lomhább aszondják! Az a baj hogy sokan mondják hogy lusta nagyon!!
De sztem nem megy rosszul....
Lányok inkább aszt mondják hogy tzr
De a fiúk inkább RS (lányok kinézet fiúk menet teljesítmény)
Szal nem tudni még mi melsssz!
Ez csak az én gondolatom.
Ezt hogyérted hogy meik hétvége jó hogy mikor jöhettek?Mert tod apud apumhoz jön én nemtom mit beszéltek meg...
Nehéz a döntés....
de a motor biztos nem :D
amugy csajozásra ez sokkal alkalmasabb, mert kenyelmesebb a haccso ules...
őszintén még nem igazán sikerült választani! Sztem úgy lessz hogy amit kedvezőbben kapok! Ha rs akkor az 2003as ha tzr akor jó lenne egy 2005-04es ha valaki tud eladót az szoljon!!
Tetszik minda2ő! Csak az rs-t felénk szidják mint az állat mert van az eggyik gyereknek és hülyén ment vele! A TZR az szebb külsőre de lomhább aszondják! Az a baj hogy sokan mondják hogy lusta nagyon!!
De sztem nem megy rosszul....
Lányok inkább aszt mondják hogy tzr
De a fiúk inkább RS (lányok kinézet fiúk menet teljesítmény)
Szal nem tudni még mi melsssz!
kérdés?
Sikerült már választani mocit?
Bisztos vírusod van az miatt csinálja aszt! Tedd újra és kész!