Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az oldal egyszóval szar és még mindig elig van vmi ,sajnos a tanulás rohadtúl lefoglal ,és a cím
yamahatzrclub.atw.hu
ha lusta vagy bemásolni akkor rákkattansz:p erre
akko en is benne vagyok cak nem tom hol :D
de mindenki benne van!!!csak mondom elfelejtettem az oldal címét
ja okk, akkor meg sincs ilyen klubb me egyikunk sincs benne :DDDD
az a ciki hogy énse tudom a honlap címet CHOPI csinálta én egyszer láttam...
Z3 pls kuldj mar egy linket ide a Yamaha TZR klubnak a honlapjárol!!!!
jó de nappal is akkor úgy maradjon meg nagyon vakítja az autósokat nem?
Mekkora az első fogaskereked és a hátsó?
de jó mindeki szigszallagra gondolt
Leragasztod szigszallagal
szikszallaggal
a szigetelöszalag csodákra képes
ja de reflektorral meg énse látok mert fos viszont a sárga gombal nekem is faja csak azt meg odaFogjam mindig vagy mi?
Ténleg jó hamar elraktad én még Decemberbe is motorozok ha nem havas az út de azért néha havas úton is
hát én mindig is megvoltam elégedve a világítással. de akkor ezek szerint csak én
Én mindig reflektorral megyek hogy lássanak az autósok!
Amúgy szerintem is szart se ér sötétben a lámpa talán a fénykürt vagy micsoda a sárga gomb!
föl kell b@szni a reflektort azt szevasz
hát nem tudom,de megnézem!!!
nekem semmi gondom nem volt vele, persze most már kiégett mind2 így a héten azért veszeke bele ha lehet akkor kék izzókat, én így hogy nem voltak izzoim ell én csak 6ig tudtam maradni.
nem tudsz állitani rajta h hova világitson? nekem lehet dönteni a foncsort
bazzeg de hallod 7kor már legkésöbb itthon kell lennem ha elmegyek mocizni mert szart se látok de komolyan.semmit.mint halottnak a csók annyit ér
az enyém is ien de azt mondják minden ien évjáratu rsnek ien 15 wattos égö van elöl
srácok!!!!a lámpára van valami megoldáls?mert valami röhely ahogy az világít,kb olyan erős mint a távírányítós autómé
a diot azt továbbar is használni fogom meg suliba is azzal járok, most karburátorra meg sisakra sporolok meg még 1-2 apróságra, ugy jobb ha elteszem ha azt akakrom hogy jövö szezon elejére meg legyen azért 1-2 dolog,
azigen ien hamar elraktad még ugyan jóidö van a motorozáshoz