Hú ti nemvagytok fáradtak? De attól egy kiscit jobb kedvem van hogy holnap haverokkal megyünk búcsúba Veletek kéne menni Tzr-esek a vidámpakban vagy az Auquaparkban
köszi csak amikor a vidi készült még nem volt nagyobb a fúvóka benne meg nem volt benne sportlégszűrő betét
azt nem tudjátok h miért van amikor engedem vissza 8000-nél meg ha gyorsítok akkor szuszogó hangot ad ki haveroménak nincs ilyen hangja de neki nincs benne légszűrő betét
ez az miatt lenne?
sziasztok!! raktam fel videót magamról meg a motorról ha gondoljátok nézzétek meg jó szórakozást hozzá
ha akarjátok akkor felrakom azt a verzióját is amin kelly clarkson dala szól a vidi alatt:D
Hááát ez nem úgy megy ám,hogy...Szóval 1.:vasárnap nincs is nyitva a ring,de apa jó ismerőse a Gaál,akié maga pancsi ring,ezé felmehetek bármikor,amikor van hely,meg jó az idő. 2.:amúgy acem havi 112 000 Ft+áfa egy hónapra az oktatás a Berkinél.A másik oktatót nem ismerem,de meg tudom ha kell.Amúgy rsata télleg nem tehetek róla hogy szeretek mocizni,és apa elintézett pár dolgot.Az R1 meg nem az enyém,hanem apáé,de én is bármiko mehetek pályázni vele.
CSá
(VICC)
Hú ti nemvagytok fáradtak? De attól egy kiscit jobb kedvem van hogy holnap haverokkal megyünk búcsúba Veletek kéne menni Tzr-esek a vidámpakban vagy az Auquaparkban
Most be kell érnem egy 2004essel, bár ugyan az :D
azt nem tudjátok h miért van amikor engedem vissza 8000-nél meg ha gyorsítok akkor szuszogó hangot ad ki haveroménak nincs ilyen hangja de neki nincs benne légszűrő betét
ez az miatt lenne?
ha akarjátok akkor felrakom azt a verzióját is amin kelly clarkson dala szól a vidi alatt:D
CSá