sportkipufgom van és szerintem ha nagyobb fogaskereket raknék rá akkor meg gyorsulásáboln vesztene és végre lenne jobb, de mondjuk jó ez igy is mert bármi áron nem kell
huh rég nem voltam, kérdésem a következő: mit lehetne szerintetek tuningolni a tzren? a nagyobb hengeren és a karbin kivül, a 21es karburátor sajnos kihuzva mert megkérdeztem szervízbe hogy jobb lenne e és azt mondták hogy csak akkor van értelme ha nagyobb henger van rajta, jah és kpm is van ugy hogy azt is ki lehet huzni mega légszürőt is mega verseny kuplungot is mert ezek meg ne kellenek, szóval ezen kivül van még valami olyan tuningolási lehetőség ami dobna amocin? jah egyébként vissza olvasva a hozzászólásokat a tzr 8.5 le de még igy is vannak benne folytások. jah és videot majd csinálok motogp csak eddig nem volt rá idő.
aszontak kell hangolni ra vmit es megse ... de jot mociztam 140km
ja es kurwara nagy kulonbseg ngayon jol gyorsul majdnem ugy gyorsul 70ig mint egy nsr125
ez nem vicc olyan 105 a vege kb es allati a hangja
hali mindenkine.volna kérdésem.van egy yamaha tzr-50-es mocim.szabályzó gondja van.megy 110-el és hirtelen leszabályoz.de van amikor már gyorsulásnál is 65km főlé nem enged.HOGY LEHET KI LŐNI A SZABÁLYZÓT?????kösz ide irjatok.szasza84@freemail.hu
drága TZRem /120km szerpentin,hegyre föl fullgázzal,lefelé úgyszintén/ szal 120km alatt mennyit evett?igen ön ott a monitor mögött!azt mondja 6,5litert?IGEN!Ön nyert!
ja es kurwara nagy kulonbseg ngayon jol gyorsul majdnem ugy gyorsul 70ig mint egy nsr125
ez nem vicc olyan 105 a vege kb es allati a hangja
Végre péntek!Holnap összetalálkozik a 3 Tzr-es a többiek sajnos nem lehetnek ott Z3 remélem F1-kor is kijössz majd tudod amit megbeszéltünk.
amúgy szép a 125ös Rs-es rsata. Mikor vetted? Jól megy?
a szep kipufogom itthon fekvszik es var hogy felrakja egy bacsi aki 70kmre van ... es remelm honlap raer
Na mit láttam Kistarcsán??Egy fekete tzr-ert!Zoli és Bence remélem lesz csoportkép
Ez sok?