gazdasági totálkárra veszik sztem a te mocidat is (azt jelenti hogy nem éri meg javítani)
és megállapítják a roncs értékét és a fentmaradó összeget kifizetik ...
és a ronccsal szabadon gazdálkozhatsz!!!
nem vesznek be semmit csak kifizeik a moor kart es utanna a mocival az sinalok amit akarok aszonta a yamahas hoyg meg nem latta a gepev de megprobalja total carra beszamolni ...
csa all asszem a rezonak nincs baja csak a dob kicsi kapo egy csavar meg a tarto hajlott meg ... elado lesz
rs-t nem veszek mer nekem ez bejott a pofad nem zenel ja az en mondtam eloszor a topicba ...
ugyanilyen kek lesz a gepa moci sajnalom mer azer penz veszeseg meg minden + faj a faszom nemom hogy de bevagtam ...
Nem mindegy,60,000 Ft,- volt!!!!
20 000 az reális sztm!!
Csak a hangtompítónak van baja!!!Különben is a rezó a lényeg ha meg az kilyukadt akkor már baszhatja!
gazdasági totálkárra veszik sztem a te mocidat is (azt jelenti hogy nem éri meg javítani)
és megállapítják a roncs értékét és a fentmaradó összeget kifizetik ...
és a ronccsal szabadon gazdálkozhatsz!!!
rs-t nem veszek mer nekem ez bejott a pofad nem zenel ja az en mondtam eloszor a topicba ...
ugyanilyen kek lesz a gepa moci sajnalom mer azer penz veszeseg meg minden + faj a faszom nemom hogy de bevagtam ...
Most olvastam végig nagyából az egészet a balesetől fogva nem lehette semmi!!!
Jobbulást!!!
De nem biztos hogy a biztosító bekéri!
20 000 az reális sztm!!
Csak a hangtompítónak van baja!!!Különben is a rezó a lényeg ha meg az kilyukadt akkor már baszhatja!