itt meg egy ajkai gyerek elkezdi hogy lecseréli a derbit egy 2007-es KTM 200SX motorra. beszámolják neki a 500.000-ért a Ktm meg 600.000-be kerül újonnan. nem érti meg hogy majd A1-es jogsival csak 125 ccm-ig és 11 Kw-ig vezethett motort. elkezdi hogy ez jövöre 31 kw lesz és nem lesz ccm korlátozás. ja és még hogy kapnak a motorhoz egy komplett supermoto szettet
Ma olyan baromságot mondott az oszt.társam elvan szállva attól hogy az apjának van egy Suzuki nagyrobija.És azt mondta ha kocsira leteszed a jogsit már 1000-es mocit is veszethetsz! Meg azt is hogy ami 600 ccm el alatt van az robogó És azt hiszi hogy a tzr is robi meg pl a Rs125 meg ilyenek...Elgondolkodtató...Mondtam neki biztos igazad van..:DMagamban meg mondtam hogy te mennnyire egy sötét állat vagy Az jó Cold!Apám teljesen odavan a repülésért ilyen repcsimániás Most olastam hogy van egy magyar vadászpilóta aki kiment az USA légierejébe Jónás József asszem nem semmi!
Hello Nekem is eléggé el van kopva a kuplungom de azt mondták hogy akkor kell kicserélni mikor már csúszik!
Nekem eddig hála jó égnek nincs semmi baj az öninditóval meg egyáltalán semmivel!
Szevasztok!Szombaton beszart az öninditóm,hétfőn bevittem és megrendeltek egy teljesen új öninditót.Mára jött meg,és délután má bele is tették.Most kurva jó,gázt se kell húznom inditáskor.Sajnos a hatezres szerviznél kuplung csere lesz,mer elkoptak a kuplung lamellái,vagy mi a tök.Má csak ezer km,aztá új kuplung is lecc
Látom egyeseknek nem kell korán járnia suliba én 7-kor már órán voltam!
Hát vannak ilyen okos emberek..Én mindig azt mondom neki "aha,biztos,mindegy"
papkeszi
13
Ma olyan baromságot mondott az oszt.társam elvan szállva attól hogy az apjának van egy Suzuki nagyrobija.És azt mondta ha kocsira leteszed a jogsit már 1000-es mocit is veszethetsz! Meg azt is hogy ami 600 ccm el alatt van az robogó És azt hiszi hogy a tzr is robi meg pl a Rs125 meg ilyenek...Elgondolkodtató...Mondtam neki biztos igazad van..:DMagamban meg mondtam hogy te mennnyire egy sötét állat vagy Az jó Cold!Apám teljesen odavan a repülésért ilyen repcsimániás Most olastam hogy van egy magyar vadászpilóta aki kiment az USA légierejébe Jónás József asszem nem semmi!
Nekem eddig hála jó égnek nincs semmi baj az öninditóval meg egyáltalán semmivel!