Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!Utólag már én is csak nevetek a videóimon De kezdésnek nem rossz,nem?! Na mindegy. Vasárnap megyek ringre,és végre felmehetek az R1-el,igaz még csak oktatás lesz,szal nem időre vagy ilyesmi.Első két hétben nem mehetek többel mint 160,és először csak félpályákat megyek,és miután az jól megy,mehet az egész pálya.Szal ez nem olyan hogy most fölmegyek aztá szaggatok,hanem télleg tanulok a Berkitől.Ha tok,csinálok képeket,aztá majd felnyomom ide.CSÁ
hát ez nagyobb mint a szívás erre már nicns szó hú minnyá kitalálok rá eggyet!
a faszom eldurran is jó nem? eszt is mi találtuk ki! van pár iylen szavunk mint pl a faja aból lett a fajális... pl De jó nem? az rs 120 a tzr 126kg naggyából nem?
az rs 105-110 kg
könnyebb a lófaszt.120kiló
Hello!Tök ugyanaz a blokk mind a kettőben csak az rs-egy kicsivel könnyeb!
Attol függ hogy ki hány kiló!
Hello!

Hát ez rohattnagy szívás Sajnállak.Ezt a Simsont nézzétek Elég morbid
ehhh....
Hát afaszom eldurran ettől a köcsög autósiskolától! Bazsmeg! NEm elhagyták a kartonomat?? És vizsga előtt 15 percel mondták h nem vizsgázhatok! Hát beszarok minnyá!! A Jó kurva annyukat! Hogy durvuljanak meg! ÉS a fakanál áljon beléjük!!!
és ezt honnan veszi einstein?
Láttam már tzr-t jah elindulásnál látnád a seggem mer annyira ott hagynálak, mint a xart, de a tzr nagyon szép motor csak az Rs jobban megy
eddig azt mondtad hogy ezüst feketéd van
kitol veszed es honnan? en pestrol, csepelrol, most szombaton 430ért
msnen felvettelek, de vagy nem ez a cimed vagy nem tom, de nem jelentkezel be :D
Ehhh énis petőfi városi vagyok :D Deszar... és nekem is szürke tzr-em lesz. Csak nem elakarjátok lopni ? :P Oks majd felveszlek.
hát jó nagy szerencsétlen vagy öreg, láttál már tzrt?
amugy nagy a segged? mert akkor csak induláskor látnám, de akkor jót rohognek, h nem tucc felszallni a motorra
de el van vki szállva magátol
Megnézném a Tzr-eteket de ti csak a seggem látnátok!!! de 2005-ös tzr-t kapsz??
msnre vegyél fel: coldf@vipmail.hu
szürkét, kapok, petőfi városi lennék
ColdF! Itt Kecsón már van 2 tzr-es! Örülök h te leszel a 3-madik :) Milyen színű tzrt kapsz? Melyik részén laksz Kecskemétnek? Jah és én vagyok az egyik kecskeméti tzr-es ha nem értenéd :P
hát azokbol a vidikböl nem tod meg h húz
Rs-em van te gyogy csak nincs a környéken egy tzr amitvel versenyezhetnék!!! És nem tom meik megy jobban!!! És kivi vok!!!
legalább vki csinált olyat is, amint TZR van...
amugy a kamerát h kell rátenni majd tankra? szikszalaggal rá vagy hogy? xDDDD
alá kell vmit tenni?
aztem rs ed van
Csak kiváncsi vagyok rá hogy huz az a vacak!!!
így is mondhatjuk