én is ürülnék ha szüleim meglepnének 1 normális bukóval + motoros bőrkabáttal karácsonykor , csakhát erre akkora esély van mint hogy nyerek a lottón ...
habár megemlegetem neki hogy amikor estem akor biztos nem féjt volna mindenem 3 napig meg nem köhögtem volna véreset ha van rajtam normál motoros kabát
lehet hogy még jól jövök ki ebből ???
Na HI mindenkinek. Szóval a táskával nem dicsekedni akartam csak simán örültem neki. Megkérdeztem aput, hogy hol vette. Az árát nem mondta meg, mert névnapomra kaptam tőlük és a nagyszüleimtől.
De a számlát megmutatta a Yamaha Harmatinál vette Budapesten. Apu is azt mondta, hogy többmint
valószinű, hogy ezeket kiegészítőket és ajándék tárgyakat vagy Kínában vagy Malayziaban gyártják.
DE az anyaga nagyon jónak tűnik és a lényeg az, hogy ez tényleg egy meglepetés volt nekem.
Ma elvittük szervízbe a motort, legkorábban 1 hét múlva lehet hazahozni és még az benne a boszantó hogy más motort sse kaptunk helyette.... most hétvégén pedig meg kipróbáltam volna egy supermoto pályát...
hallod tiger ne hidd hogy a te japán szakszervezetes tatyódat japánban csinálták lehet hogy vietnámi vagy kóreai vagy kínai ... deh ha téged boldoggá tesz hogy van 1 márkaemblémás táskád ... no comment . amúgy meg lehet kapni eredeti cuccokat is deh azok is a kamionról leesett kategóriába tartoznak igaz 1 picit drágábbak deh még mindíg töredéke a bolti árhoz képest
Igen csak tudod az egy kinai valami és rávarták a Yamaha emblémát amit ott lehet kapni erre meg 1 hetet vártam mire megjött a Japánból(valami Yamahás szakszervezettől)
de énis itt pofázok, közbe meg szabadka ide alig több mint 1 óra kocsival... csak sajna lehetőségem nincs kiruccanni :( ráveszek má" valakit h menjünk ki..
hümm Yamahás hátitatyó 2500 kemény magyar forintért Szabadkán olyan márkaemblémásat vehetsz amien csak tettszik (Ktm , Aprilia , Suzuki , Honda ) ezekből van dögig és nem csak táska hanem póló is meg akár shiltes sapka ....
nemtom en viszem jovheten kicsereltetni ... ugyis garancias
egyebkent nem gergo91 hanem sima gergo aki neked csinalta a levonot ha kuldok kepeket meg hogy hogy kepzelem kb, elvinned a kepeket meg ha kell neki a mocid hogy lemerje mi pontosan mekkora gondolom nem kell neki otthagyni hogy lemerje??? naon megkoszonnem
es tokmindegy mikor egesz telig huzodhat biztos nekem is tudna olyan mintakat csinalni
egyebkent azert akarok veled msnezni ha raersz ....
Sokkal jobban megy a moci a sportkipuftól a hangjárol már ne is beszéljünk nagyon jó!!!!!!!
Z3 mindjárt október Akkor az unokaöcséd mint a mocid De jó kép lett
habár megemlegetem neki hogy amikor estem akor biztos nem féjt volna mindenem 3 napig meg nem köhögtem volna véreset ha van rajtam normál motoros kabát
lehet hogy még jól jövök ki ebből ???
De a számlát megmutatta a Yamaha Harmatinál vette Budapesten. Apu is azt mondta, hogy többmint
valószinű, hogy ezeket kiegészítőket és ajándék tárgyakat vagy Kínában vagy Malayziaban gyártják.
DE az anyaga nagyon jónak tűnik és a lényeg az, hogy ez tényleg egy meglepetés volt nekem.
Igen csak tudod az egy kinai valami és rávarták a Yamaha emblémát amit ott lehet kapni erre meg 1 hetet vártam mire megjött a Japánból(valami Yamahás szakszervezettől)
egyebkent nem gergo91 hanem sima gergo aki neked csinalta a levonot ha kuldok kepeket meg hogy hogy kepzelem kb, elvinned a kepeket meg ha kell neki a mocid hogy lemerje mi pontosan mekkora gondolom nem kell neki otthagyni hogy lemerje??? naon megkoszonnem
es tokmindegy mikor egesz telig huzodhat biztos nekem is tudna olyan mintakat csinalni
egyebkent azert akarok veled msnezni ha raersz ....
Itt a szépség!
Ezt nem dicsekvésből írtam hanem azért mert nagyon örültem neki