Jah lehet de 1 biztos hoyg ez nagyon szánalmas volt ez az esés.
Standar neked mien az a mocid az az orion pro series 125 ilyeneket én is nézegettem faszának tünik, jól megy?
Egész jól csinálta ahogy felált a motorra, de abból az ucsó ugrásból mi akart lenni Ugy nem szeretem ezt a hangót hallani mikor törik az idom , ááhhh szegény motor .Lassan ment és mégis mekkorát kapott
TZR 50 gyári tuning átalakitás a YAMAHA FEHÉRVÁR-nál egész szeptember és október hónapokban akciós áron.
Ha szeretnéd,hogy jóval rugalmasabb és erősebb legyen a motorod,akkor keress minket.
Más tipusok tuningolása is!! www.yamahafehervar.hu
(22) 323-693
(30) 612-8980
Üdv.
varges
nem az a baj hogy trükközget vele... én 600as gixerrel sem csinálnám nem arrólvan szó hanem arról hogy ha benne van pakliban hogy a nem rendeltetés szerű használat miatt összetörik a 110,000res oldalidom (stbstb) akkor azért a normális ember meggondolja hogy érdemes e ökörködni.vegyen egy simsont... azon nincs idom,lehet rá bukócsövet rakni és könnyebb
Én sem értem miért kell ezt csinálni sok ember azt hiszi egy 50 es mocival tud rendesen gyorsulni meg a haverom is azt hiszi egy 50 es crossra hogy azzal tök jól lehet crossozni.Hát ez hülyeség nincs meg hozzá a lóerő bazz!
ezzela videoval auzt bizonyítja a srác hogy van pénze szarik rá ha törik az idom...és ő még nevetett ha jól láttam... hát én tuti sírtam volna még akkor is ha fillérekért megtudnám csináltatni húú bassz 1200km után így beszélek erről motorrol mi lesz majd 4év múlva???
hát akkor én szerncsés voltam, ezzel a verseny gyetyával meg nem, de legalább tudom hogy többet nem kell ilyet venni. nah sziasztok! elteszem magam holnapra
Na mikor külditek má a képeket?(Beci,Chopi)Hú nekem alig van 8 ba 10 könyvem nemsemmi a füzeteket ne számoljátok bele.Nem is hittem volna hogy lyen kevés könyvem lesz 8 ikra
Standar neked mien az a mocid az az orion pro series 125 ilyeneket én is nézegettem faszának tünik, jól megy?
de meg is érdemli,ha igy bánik a motorral
Aprilia RS-sel is foglalkoztok??
TZR 50 gyári tuning átalakitás a YAMAHA FEHÉRVÁR-nál egész szeptember és október hónapokban akciós áron.
Ha szeretnéd,hogy jóval rugalmasabb és erősebb legyen a motorod,akkor keress minket.
Más tipusok tuningolása is!!
www.yamahafehervar.hu
(22) 323-693
(30) 612-8980
Üdv.
varges
Én sem értem miért kell ezt csinálni sok ember azt hiszi egy 50 es mocival tud rendesen gyorsulni meg a haverom is azt hiszi egy 50 es crossra hogy azzal tök jól lehet crossozni.Hát ez hülyeség nincs meg hozzá a lóerő bazz!
Szegény.
Kb a enyém is így sérült csak nem tört ki oldaról az a kis idom rész.
szegény kis gép
VEGIG NEZNI!!!
Na mikor külditek má a képeket?(Beci,Chopi)Hú nekem alig van 8 ba 10 könyvem nemsemmi a füzeteket ne számoljátok bele.Nem is hittem volna hogy lyen kevés könyvem lesz 8 ikra