Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy!

Hát mit ne mondjak ellégé kihalt ez a fórum és sejtem miért De remélem nem 1 hónaponta fogtok ide írkálni mert annyira jó olvasni ezt a fórumot
nektek hányas fogaskerék van benne
Az enyém ilyen!
felraktam a gepre a felnicsikot + a 3-as rajtszamot ..
nekem tetszik naon
Hring
hát elég nagy a kihaltság
Benne vagyok!!!Halál a sulira looooooool.mondjuk mi elég jól elvagyunk a suliba...a mai nap is tök jó volt szünetekben csomót röhögünk.Irodalom órán is mert a tanár marha jó fej:D és sok órán van így
Nekem a gyári volt akkora 11-es!
Hello!

ha ez így megy tovább én megőrülök ez a suli tönkreteszi a haverságot! Nemtudunk egymással beszélgetni!Állítsuk meg a sötét oldalt!!!!
nekem 11es van elöl:P
Hello!
Na végre meg van a lánc szettem! 13-mas első fogaskerékkel
Nagyon jól megy
mi meg 25en vagyunk, szerencsére annyi tanulni való még nincs hogy ne tudnék délután kerülni párat motorral
Ja, alig férünk be az osztályba , ja meg Padragon meg még útfelújítás van, késik a busz . azért vagyunk ennyien mert 9-en lebuktak
mi meg 35en...13man vagyunk fiúk
Eléggé szívás.
42
Mi vagyunk 19-en 4 új osztálytársal .
az gáz...
Ja! új iskola meg új 42 osztálytárs . holnap meg persze felkelhettek hajnali 5-kor És hazaérek 4 óra felé
Hello!

Megvolt az első nap
és följelentet mert őőő azt hiszi hogy nem 50es????
de bazz hiába!!!!!nem érdekelte!pedig utána kérdezett rádión és igazolták neki,mutattuk a 49es feliratot,minden szart amit hozzá adtak!!!!
Beci majd leszek msnen este felé. Nekem is sokszor emliteték a rendörök hogy ezt nem hiszik el hogy 50es, egyébként látható a hogy a blokkba 49ccmes van bele irva ugy hogy azt meg lehet mutatni meg a netről szedtem le adatokat a tzrről hogy 50es és kinyomtattam. és hát ott van az alvázszám.
akarat kérdése az egész hőlégfúvóval le lehet szedni . de nem újra felhasználhatóakkor a matrica
ponosan a bal oldalan ami marica van tod az a hossz az le lehe szedni hm,
az attól függ hogy rá van-e lakkozva????
t-m nincs