gyuru zárd má le ezt az egészet ugy hogy belenyugodsz hogy ök ezzel a segédmotorral szaladgálnak az utakon....te meg erikszel...engem addig nem zavarnak amig nem előttem vannak
rsatával mi csicska szarok vagyunk mert kivülről fújjuk az am blokkot de sebaj mi van veled tiger...mér tiger lett a neved? a füleid inkább dumboéhoz hasonlítanak
a robogót ne csodálkozz ha állórajtbol otthagyod vmeddig! ha nem tudnád váltós motorral jobbat lehet rajtolni mert ugy csusztatod ahogy akarod!pl az mhres NRG-t én is fogom valameddig de aztán lassan elmegy
Nem vitatkozok veled Xlz! Lehet hogy nagyobb vagy de viszont csicska szar vagy!Itt pofázol megint!bebe rakj fel képeket hadd nézzem meg a mocidat!Itt szinte mindenkinek Tzr-je van tudod van ez az Xlzx azzal ne foglalkozz egy elmebeteg szaros
Xlzx húzz el vagy ne is írj(ebbe a fórumba)!Olvasd inkább biztos jót tesz neked!
Z3 pont most akartam írni hogy hol vagy már de most látom pepótoltad a lemaradást Te egy élő információs köszpont vagy (ezt nem baszogatásból mondtam)
az egy dolog hogy meglátod a TZR50et és elfelejted a terepet...miután mész vele egész máskép fogsz ránézni!!!"igen,többet akarsz mutatnimint amennyit tudsz??na lássuk csak..."és végül kiderül hogy kevesebbet mutat mint amit tud egyébbként szia ha van msned vegyél fölnyugodtan,rengeteg képpel meg beszemolóval tudok szolgálni maszlik1@msn.com
Menj vissza ugrálni kis szar mociddal az erdőbe!Nem veszed észre hogy ittnemkedvelnek téged?
Nem vitatkozok veled Xlz! Lehet hogy nagyobb vagy de viszont csicska szar vagy!Itt pofázol megint!bebe rakj fel képeket hadd nézzem meg a mocidat!Itt szinte mindenkinek Tzr-je van tudod van ez az Xlzx azzal ne foglalkozz egy elmebeteg szaros
Összetudtad nyomatni a farok idomot! ???
Az enyém egy 2005 ös model amin egy gyári tunig készlet van rajta
Xlzx húzz el vagy ne is írj(ebbe a fórumba)!Olvasd inkább biztos jót tesz neked!
Z3 pont most akartam írni hogy hol vagy már de most látom pepótoltad a lemaradást Te egy élő információs köszpont vagy (ezt nem baszogatásból mondtam)