Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor menekülhetnének..(ha tudnának )
gyuru zárd má le ezt az egészet ugy hogy belenyugodsz hogy ök ezzel a segédmotorral szaladgálnak az utakon....te meg erikszel...engem addig nem zavarnak amig nem előttem vannak
hááát...nem tudom hogy mennyire szar,lehet hogy régebbi,de mindenben jobb mint a tzr
na mi van ,ha már oltogatnak akkor már 1ből visszaváltasz nomrális stílusra? elég szánalmas vagy baszki..
És Rsata nem gyökér meg nem csicska mert ő nem paraszt mint te!Sokkal normálisabb minte vagy!
Hy!

Menj vissza ugrálni kis szar mociddal az erdőbe!Nem veszed észre hogy ittnemkedvelnek téged?
jóaz
gyuri ez nagyon szar volt....de igy tök készen kurva vicces
rsatával mi csicska szarok vagyunk mert kivülről fújjuk az am blokkot de sebaj mi van veled tiger...mér tiger lett a neved? a füleid inkább dumboéhoz hasonlítanak
gyári tuningszett LOL jött egy újabb motorszaki
a robogót ne csodálkozz ha állórajtbol otthagyod vmeddig! ha nem tudnád váltós motorral jobbat lehet rajtolni mert ugy csusztatod ahogy akarod!pl az mhres NRG-t én is fogom valameddig de aztán lassan elmegy
lxzx vagy ki vagy te ne itt fikázd a tzr-eket menj más topicba
Hy!

Nem vitatkozok veled Xlz! Lehet hogy nagyobb vagy de viszont csicska szar vagy!Itt pofázol megint!bebe rakj fel képeket hadd nézzem meg a mocidat!Itt szinte mindenkinek Tzr-je van tudod van ez az Xlzx azzal ne foglalkozz egy elmebeteg szaros
easti!

Összetudtad nyomatni a farok idomot! ???
csá neked mien mocid van???
Szerintem jó kis gép a tzr, mert nekem is az van!
Az enyém egy 2005 ös model amin egy gyári tunig készlet van rajta
úristen...ez aszöveg....szerintem ásd el magad vagy ez a menő ott bivalybasznádon?
hümm te meg miért vagy akora arc hogy idejösz és osztod elméd bomlott morzsáit...
téged ki kérdezett?
szerintem te sem vagy sokkal külömb ...
amúgy a suliban mindenki körberöhög téged nem? nagy elálló fülek és zselézett haj...pff szánalmas
oda írok ahova akarok te kis szar....gyere találkozzunk vhol...
Hello!

Xlzx húzz el vagy ne is írj(ebbe a fórumba)!Olvasd inkább biztos jót tesz neked!
Z3 pont most akartam írni hogy hol vagy már de most látom pepótoltad a lemaradást Te egy élő információs köszpont vagy (ezt nem baszogatásból mondtam)
az egy dolog hogy meglátod a TZR50et és elfelejted a terepet...miután mész vele egész máskép fogsz ránézni!!!"igen,többet akarsz mutatnimint amennyit tudsz??na lássuk csak..."és végül kiderül hogy kevesebbet mutat mint amit tud egyébbként szia ha van msned vegyél fölnyugodtan,rengeteg képpel meg beszemolóval tudok szolgálni maszlik1@msn.com
csak köszönni jöttek jó öreg haveromhoz : XLZX-hez! szia! már megyek is