Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hmmm......sziasztok!
nagybetűvel írás kézbotlás volt,csak megszoktam hogy a többiek nevét naggyal irtam.sorry
Gyurrrrrriiiii bááácccssssi éttem én de akko meg mi köze az rxnek a TZRhez???mind1...
maszlik...fogjad már föl hogy RXről van szó,nem rsről,mert ugyanaz a blokk csak más az áttétel...
igen tudom hogy ismered a TZRt tetőtöl talpig meg egy rs nyilván tízmiliárdszor gyorsabban gyorsul naná tök egyértelmű...
125öshöz nem volt hasonlítva mert nem 1 kategória. de ha 80as lenne meg az 50es is elveri(de ezt írtam is,ha tudnátok olvasni) mivel más az áttétel okoskáim...hiába megy többet végre 10zel ha 20perc kell neki hogy az elérje...
nincs kedvem lesüllyedni a szintetekhez...kibeszélt itt gixxer topicról meg stb stb?...elvagytok tévedve nagyon messze... amúgy meg utcán járkálok főleg,nem terepen.
igen jó van grat mester ügyi vagy.van még ilyen lényeges infó amit megakarsz velünk osztani?mert tényleg nagyon ari tőled hogy 80/125ös mocikhoz hasonlítgatod a TZRt meg fikázod de ne itt tedd
itt nálunk Ajkán van 1 derbi supermoto, az is az elején elmegy de a végére már utolérem . (a gyerek már akkor megy 6.-ba, én meg csak 4.-be )
jah további részletekért lehet érdeklődni msnen
nah lusta vagyok olvasni csak egy részét olvastam el és annyit mondok hogy egy 75ccmes supermotot 90nél állva ott hagytam, viszont az elején oda gyalázott rendesen, jah és még a 80as mallossi robogot is odavertem (volt még benne 21es karburátor meg kipuff rendszer is) de azt már az elején, mondjuk nem annyira hagytam ott az elején de a lényeg hogy ott hagytam.
Nem fikázta a Tuareget, abba meg igaza volt, hogy nem kell 1001 topic, mikor van olyan ami a másikat magába foglalja, szerintem is kicsit felesleges volt....
Na mind1, én mára megyek....
ezt pont olyan amikor létrejött az Aprilia Tuareg fórum. ott meg a Tuareget szídta
Hy!

Nekem se de érted ha z egy Tzr-50 es fórum hogy meri leszidni a Tzr-ert?Mennyen csináljon RX fórumot aztán ott szidja és itt elkezdett pattogni hogy Ismerem hú ilyen hú olyan nincs is neki tzr-je nem is ismeri!Egyébként azt a motort vegye meg amit tetszik neki és amire van pénze!Én nem döntöm el neki!
Így igaz, ezt neki kell eldönteni, mi elmondtuk a véleményünket....
mindenki azt vesz, ami neki tetszik . azt hiszi, mert 1-2 évvel idősebb, aztán mindenkinek beszólhat .
Kinek a pap kinek a papné kinek a terep kinek az utca?
Ok, de amugy én is jobban ajánlom neki az RX-et 50esbe 80asbe szerintem az a legjobb, és rárak valami lightos enduro gumit, és tud terepezgetni is meg aszfalton is tud menni....
Mind1, nekem nem érdekem se az hogy TZR-t vegyen se az hogy RX-et, én RX-et vennék a helyébe...
Hello!

Én sem tudom mit pattog itt! Jóhogynem azt mondja ez egy példa nekem van egy GSR 600 am és a Tzr-er szar mert simán legyorsulom!Ez kb. ilyen szint:D
Tiger te meg ne is foglalkozál vele kis geci azt mondja idősebb vok ajaj menyivel 2ével nagy vén róka elegem van belőlle h mindenhova befeszít!
Akk a tzresek nevében.
Én nevembe ne....
Hagyátok már ezt a faszt minden topicba bejön baszogatósat játszani így rx úgy rx amúgy rx leközelebb a gixxeres forumba megy és ott feszít majd h legyorsulja még azokat is .xlzx mindenki nevében mondom h húz vissza az erdőbe és ugrándozál ott!!!!
Kor miatt Gyuri nem éri, mert én is 14 vagyok...(igaz már nem sokáig... )
Csajozos motor, nem csajozós motor, bár melyikkel megnéznek szinte...
xlzx!!! rx akkkor is 80-as!!!!!!!! a tzr meg 50-es!!!!!!!!! lehet benne ez meg az, csoda hogy legyorsulja!!!!!!!! 80-as hengert csak példának hoztam fel!!!