Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háháááá sikerült feltennem a többit is:ime a cimük--- elpörgött a tzr-em kereke
---- hazafelé a tzr-rel
---- körforgalomba a tzr-rel
---- előzések a tzr-rel

Jó videózást:D
Nah sajnos csak kettőt sikerült feltennem.Mindegyiket felnyomtam a videók közé.Cimük:tzr-en felálltam,gumiölés tzr-emmel.akit érdekel a többi videó szivesen elküldöm msn-en.mivvan@hotmail.com a cimem
Basszus pont az egyik legjobb videóm,a gyorsulásos nem fér fel,mert több mint 50 mbyte
Szevasztok!Csináltam videókat!!!Nem beszólni a minőségért,hiszen digitális fényképezővel csinálta bnőm.De azé véleményeket várok Nem tom még hova teszem fel őket,de sztem a videók közé,vagy ide belinkelem.Még enm tom,de ha vmit megtok pontosan,akk szolok
háhá nekem hamarabb lesssz!!! bi-bi-bííí
Amúgy akinek TZRje van az emgvan vele elégedve vagy nem bánná ha rse lenne vagy kegyetlen jónak tartja vgy mi?
Nekem jövő tavasszal lesz meg a jogsim
Hallod azé a parkoló is valami! De elhiszem h unalmas! VÉGRE csütrtökön VIZSGÁZOK!!!!!!!!!
Már idelye volt! Már 1,5 hónapja eggy hejben állok és semmii!!!! Ez az utolsó vizsga a forgalmi!!!! De Várom már mert már motorozni akarok nyugottan! Nem félve a zsaruktól! Mondjuk eddig is leszartam őket! De most már ha meglessz de kira lessz!!! Asztán már csak az új motort várom! TZR! vagy RS! Több az esélye a TZRnek!! De majd kiderül! De várom már! De mondjuk addig legalább van mivel motoroznom! Egy fasza simson!! tök zsííííííííííííír!
Hy!!

Hú ma olyat mociztam apuék mentek elől az auóval én meg mentem mögöttük végre nem a a parkolban körbe körbe.Az egy kicsit unalmas de hát ez van.
több mint 8960km van a motorba
Faterodnak igaza van!jah tegnap nálunk is buli volt
De még semmi sem bittoooss! midnen kiderül majd!
Nemsokára lehet h belépek a csapatba lehet h TZR-es leszek!!! De nem bittos! Nem tudtam eldönteni h tzr vagy rs legyen! de fater komoylabnak tartja a yamahát ez miatt van rá esély h tzr lessz!!!! Na ehez mit szoltok? Nállunk búcsú van!!! Tegnap falunap volT!!!! De kira volt!!!
Én az A hobbi és igazoltban indulok na ennyi megyek a H.ringre cső!!!!
Majd szólok hogy hányadik lettem.Mondjuk nemsok eséjem van az országúti bicajosok ellen de háét ez van a miniben meg kurvára nincs kedvem indulni mert úgy van hogy:

Mini: 8-13 éves
A hobbi és igazolt:13-20 éves
Porfi igazolt: 20-....

De legalább lesz egy jó napom és megpróbálok végig teljes erőmből tekerni
Hy!

Most keltem fel!Nemsokára indulok a Hungaroringre mert megyek bicajozs versenyre!!! 9:30-ig lehet leadni a nevezéseket.Nekem 4 kört kell mennem miven Hobbi illetve a A igazoltakkal indulok(18,4).NEm sok szerintem 2x-er ennyit bicajozok naponta
ez meg a miénk.de eladó egyébbként ha valakit érdekel szóljon
énis ugy emlékszem
miénk is fekete,egyszer megállt dumálni velünk egy mafiózó,mert aszite miis azok vagyunk

Bnőméknek is vectrájuk van.De az egyedi darab,egy van belőle MO-n.V6-os motor,3200ccm-es vadállat.16 millió forint volt,és németországból hozták be.Vannak még ilyen vectrák,de motorikus állapotban,belső felépitésben egyik sem egyezik meg az övükével.Nagyon gyönyörű,fekete szinű.Igazi gengszter kocsi
nem azt mondtad ghogy faterod nak r1e van
nemtom,opelről csak jót halottam
nekünk van egy astrank meg egy vectrank
az astra 99 es, 180 ezer km van benne,semmi baja nem volt,csak tankolni kelett,meg olajtcserélni
a vectra 06 os,azzal meg nemlehet baj
a vectra 1.9 cdti
a astra meg 1.6
Apa aszonta ha meglecc a kocsim,a mocit ne tuningoljam,inkább azt fektessem a kocsiba.Tuggyátok ő kocsi mániás.De szerencsére nem kell megválnom a tzr-től.Ráneszéltem apát hogy hadd tartsam meg,és hát megengette De azé sztem egy sportkipuffot akko is dobok rá.Sztem is A3,bár apa szerint opel mely sosem kop el hihi
meg új TZR meg 80ezres bukó
egy értelmű...A3
van pííííííííííííííííííííííííííz......