Xlzx
1,Ha olyan nagyon szar akkor másik topicba írjál és ne itt dumálj egy folytában!
2,Te nagyobb vagy sziszont csicska vagy!
3,A csajozós motort nem úgy értettem hogy csajozni akarok vele hanem csak jól néz ki és néznek tőle a csajok szerintem bármeikőtöket!(nekem is b.nőm!)
És az is igaz hogy nem motorral kéne csajozni Az öreg hiba,ha egy csaj mondjuk a mocidért szeret...Sajnálom az olyanokat akik,igy jártak.Nekem megvan a bnőm,és szeretjük egymást,nem a mocim miatt,sztem Hihi
Szjevusztok
Szevasztok!
Sztem cross/enduro/supermoto nem versenyezhet gyorsasági motorokkal.Azé nem versenyezhet,mert nem ugyanaz a két kategória. Tény hogy a crossos mocik jobban gyorsulnak,de viszont végre nullák a gyorsaságikhoz.És még jó hogy otthagyod tigert,kimondhatatlan nevű barátom,mivel a tiéd 80-as,az övé meg 50-es.Tod mi a különbség,remélem érted is.TALÁN
80as tzr így 80as tzr úgy... á idegesítő még olvasni is és közben egyikőtöké se több 50cm3nél amúgy meg tényleg baszhatod a 80as hengert mert kipu nélkül semmit se ér de ti ezt biztos jobban tudjátok
Már nem azért... de miért vagy ilyen segglyuk? :D Asszem nemlátszik h idősebb vagy tigernél... mert te sokkal köcsögebb módon beszélsz mint ő... pedig semmi okod nincs rá... A két motor sokkal különb egy rx meg egy tzr... nemtom h mennyit vinne és h 80-as hengerrel a tzr, te tudod? Versenyeztél már 80-as tzrel?
Nekünk is van quadunk... előbb volt mocim utánna quad. Rohadtul nem számít... motorral dölni kell quaddal meg ha lemászol teljesen se fordul be... nagyon más:D és a köbcenti se jelent semmit. De amúgy a tzr nagyon jóó választás, ha van rá pénzed... Ha van és tetszik is (élőbe mégszebb) akkor vedd meg!
igen voltam,de nem pofáztam ok nélkül,főleg nem idősebbeknek... talán jobban tudok motorozni nálatok, de nem is igazán érdekel..a lényeg h a tzr 1 SEGÉDMOTOR....tuti nem baszod oda a 80as rxet(ez is segédmotor;) csicska) mert más az áttétel...max végre mész el,de az kit érdekel, ha 5 perc kell hogy utol érd?
lol...hiába új a tzr ha szar....a 80as rxem pl 6éves volt és akármikor bealázza(teszem hozzá még az 50es is alázós a tzrhez képest)...amúgy meg mire vagy felháborodva? arra hogy 14 éves kis pöcs vagy? és nem is akarok új motort venni mert azon csak bukni lehet,az más kérdés h pénzem sincs rá,de ha lenne akkor sem vennék újat.
Én is toporgok a tzr-rel már vagy 3 hónapja nincs jogsim..Meg majd olvasd el az adatlapom,ok?És akkor megérted!Nekem is ugyan ez a szitu van én is eredetileg crossot akartam csak hát ez szebb is,csajozós is,meg ilyenek...
nekem is volt egyszer egy ilyen időszakom amikor az endurok tetszettek jobban. jó vele motorozni, hosszú vagy rövid távon is. gyorsuláson kiválló még gyári állapotban is . de tudod nem mindenki egyforma. lehet tetszeni fog lehet hogy nem . előtte valahol próbáld ki ha ilyet akarsz
Nem azt mondom,hogy terepen jobban szeretek menni.
Először Enduron gondolkoztam,de mikor megláttam a TZR 50-et,akkor elfelejtettem a terepet.És most csak anniyra lennék kíváncsi,hogy milyen élmény vele menni.Mert ha jó,akkor nekem nem kell cross/enduro!
Ugyanúgy szeretem az utcát,mint terepet,csak hát még nincs jogsim,úgyhogy nem nagyon mehetek úton.
Az jó!
Igazából még csak 13 vok,még várnom kell fél évet,mire letehetem a vizsgát,meg még fél évet,mire jogsim is lesz:-))
Nekem igazából azért vannak rossz előérzeteim,mert ugye ezzel nem lehet terepen száguldozni....Nekem csak akkor érné meg,ha az utcán olyan élményt nyújt,hogy cseszni fogok a terepre.
Most egy 150-es quad-dal nyomom,úgyhogy kezelése nem lenne gond sztem...
Ajánlom a motor, de itt nincs utángyártott alkatrész csak 1-2 (1 oldalidom 107.000 ft ). a végsebessége folytás nélkül 80-85 km/h, de én már mentem vele úgy 100-105 km/h sebességel (dombón lefelé). amúgy nagyon jó motor. . de ennek a motornak vannak típushibái is
Xlzx
1,Ha olyan nagyon szar akkor másik topicba írjál és ne itt dumálj egy folytában!
2,Te nagyobb vagy sziszont csicska vagy!
3,A csajozós motort nem úgy értettem hogy csajozni akarok vele hanem csak jól néz ki és néznek tőle a csajok szerintem bármeikőtöket!(nekem is b.nőm!)