Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

Kaptam Yamahás táskát annyira örülök neki! Olyan szép!MAjd felrakom ok?
nem vagyok hülye inkább te vagy piciit zavaros na télleg haggyuk
te hülye vagy tényleg jobb ha hadjuk
na hát ha egyes alkatrészeit szarozod le az csak az aprilia topicokban jelenti az egész motor leszarozását???no mind1 haggyuk hülyeség ilyeneken vitatkozni szeribntem
nem a motort szaroztam le te tanulj már meg olvasni a cuccokra irtam ami elromlik
ilyen burkltan leszarozni egy motort... na mind1 nem érdekel mit mondasz ez legalább nem hagy ott az út szélén az esőben
Nekem is az a véleményem mint Sutyeráknak, ez van ha vki nem fokozatosan motorozik, 1 simó tényleg jobb kezdésnek. Az meg elég gáz hogy a pár hónapos motoron már szar az önindító .
Beci király a felnicsíkod! amúgy ennyit a TZRröl szinte új motor és hol a műszerfal hol az önindító szar:S
hát...nem tudom ha a Yamahátólelkéred a festék kód számát
nincsen rajta nem is lesz ... lefujatom az ugy ugyanolyan lesz mint uj koraba ... ha gep kikiveri nem?
lett vonla folia de nem erek ra varni hogy joenak mikor lesz szalitas -.-
a carbon foliát rátetted már?jah és ha nem jó az önindító hh nem viszitek be a szervízbe??még van rá garancia nem?
nem jo az oninditom ... tudod mondtam szarakodot most meg nem is tekeri a kefe ... semmi
sajna tolni kell es az en 45 kilommal nem konnyufeladat de nem latszik nagyon a kepen ami van ahoz kepes semmi
nem olyankönnyűaza motor sajnos előfordul be kellett tolni????
nem az volt a baj ... tolom hatra kanyarodok es elsofeket behuztam es nem lattam hogy por volt ... de nagyon enyhe kicsi karc ... ami a kepen van azt nem en muveltem ...
én cicám is állandóan a motor körül söndörög ha vmit szerelek cicamagasságban állandóan jáccik a kezemben lévő szerszámmal
a dőlésre meg annyit h balfék vagy lehet h nem vagy vmi erőember és nem tod megtartani lehet fél évig jó lett vna 1 simó is aztán annak nem lett vna baja ha eldől....utánna jöhettet vna a tüzér de nembaj mire megtanulod megtartani addigra nem lesz az idomaodból semmi naked tzr
csao mar ketszer dotl a motor ... :(
egyszer amikro odaadtam egy gyereknek ... + egyszer ma betoltam a motort mertn me jo az onindito es raugrottam az ulesre es szarul sikerult pedi nem elsonek csinalom :( arrol ni9ncs kepem de amikor kolcson adtam egy gyereknek es felborutl vele arrol mar van... felrakom az adatlapra ja es en nem szolok a vitatokba de sztem ha valaki versenyezni akar biztos nem rx-et vesz :P
Azzal én is szoktam játszani:D
akkor a szerelőm is hülye?mert ő is mondta hogy van hozzá gyári "kitt".szánalmasok vagytok...van a gépen passziánsz azzal játszatok ha unatkoztokne itt b@sztassátok a népet... köszi
köszönjük hogy növeled a topic szinvonalát,de egy dolog:Úristen... ugye legalább az elsőt illeik naggyal írni...
Ugyi vagy verd csak meg a 3évvel kisebbeket ne zavartasd magad...pff
Hy!

Én elvből normálisabb vok mint te és én itt le is zárom egy ilyen hülye gyerekkel a témát!
ja de most hogy mondod
nemhalottál még olyanról hogy gyárilag szarrátuningolt motor??
hmm?
rsat ki vagy te böszme???
bekaphatod csat