Van ilyen Z3!!! Nekem se nagyon hiszik el hogy 50-es. (hogy lehet hogy egy 50ccm-es motor hogy pörög 10.000-et meg hogy van ekkora idomja ). Meg neked csak angol használati útmutatod van??? Mert nekem van magyar is . Holnap már suli .
Szerintem azért nem írnak sokan mert itt a suli meg mindenki motorozik van aki koleszba megy stb...
Meg mostmár nemsokan fognak ráérni szerintem ide írkálni De én fogok
és ez mind elérhető áron, 2500ft volt!! egyébként nem estem vele hanem eldőltem , a baloldalára, de mind 2 oladlát ugyan ugy megcsináltattam hogy ugy nézen ki minta gyári lenne, ott a műanyag krül a 2rövid csik az nem gyári
bazze ez a the gergö ez beszarás!!!!!!! hol estélé vele?melyik nem gyári?nem mondanád nem is tünt fel volna hogy nem gyári a "beömlőnél" ügyes volt aki csináklta
a motoron a két fehér-ezsüst matrcica mind 2 oldalon van hogy ugy nézzen ki mindta ha gyári lenne. a jó oladlát fényképeztem, egyébként a másik oldalára dölt el, de ugyan igy néz ki a másik oldal is mint ez, semmi se látszik az eldőlésböl, jól meg lett csinálva, 8500ft ba volt ez az eldölés
Hát pécsen van egy üzlet univ dekor néven .(www.univdekor.hu [megjegyzem nekem nem sikerült még belépnem sztem még nincs kész az oldal,ök csak autó,motor matricázsával fóliázásaval és pólókra valónyomtatással és hímzéssel foglalkoznak,ott fogok csináltatni tzr-espolót ])
Tülük vette faterom jóminőségü Carbon, trepnilemez ,és ezüstszínű börutánzat fóliát(az utsó 2-őt csak azért mert teccett neki),és negyedi annyiba kerül mint a tuningboltokban ,majd megkérdem pontosan mennyi.Apám látott egy két cuccot amit felmatricáztak,aztmondta,hogy:pl. a tanksapkát teljesen élethűen lekarbonozták ,nem akartam elhinni ,hogy az matrica.
irj ha vagy
Szerintem azért nem írnak sokan mert itt a suli meg mindenki motorozik van aki koleszba megy stb...
Meg mostmár nemsokan fognak ráérni szerintem ide írkálni De én fogok
Neked gyári a kipufogód?Mert a te csöved egy kicsit vastagabb mint az én gyárim!
Észrevetted már?
Mivan srácok kihaltatok?
Tülük vette faterom jóminőségü Carbon, trepnilemez ,és ezüstszínű börutánzat fóliát(az utsó 2-őt csak azért mert teccett neki),és negyedi annyiba kerül mint a tuningboltokban ,majd megkérdem pontosan mennyi.Apám látott egy két cuccot amit felmatricáztak,aztmondta,hogy:pl. a tanksapkát teljesen élethűen lekarbonozták ,nem akartam elhinni ,hogy az matrica.