jah és még egy , van uj kuplungkarom, és a matricákat csütörtökön ragasszák rá, + még csinálnak nekem hátra a sárvédőhöz egy the gergős feliratot olyan szín össez állitásba mint a the doctor
huh képzeljétek megyek 80al hartára egyszer csak nagy szél lökés esik vissza a fordulat mint az állat és 65re lelasitott a szél, magas fordulaton kellet tartani, 10 max 11ig pörgettem, aztán szerencsére elém keveredettegy busz és pont hartára ment így szélárnyéka tudtam menni 71et, nagyon nagy szél volt felénk, 80rol 65 azért nem semmi, egyébként vissza felé meg rohadt gyorsan tudtam menni a nagy hátszél miatt. jah és haza felé 2szer leállt a moci, szar volt a gyertya, 80nál egyszer csak vissza esik a fordulat és leáll a motor, aztán menet közbe be huztam a kuplungot és inditom nehezen indult be, amkor 70re lelassultam akkor indult be kb. nekem vissza felé uton az volt a tanulság hogy jó a gyári gyetya több mint 6000km kibirt, ez az ngk verseny gyertya meg 2000ret se!
t ha a kutyád 90-el fut utáad 200 kilómétert akkor elmonthatnád ,hol vetted mert vennék én is egyet és benevezném agárversenyre(valahogy rábizonyítanám ,hogy az ).
szerintem meg az r6-os külseje miatt sokkal szebb (de nem mindenki egyforma...). én meg ilyen matricát találtam csak motorra. ja meg ez volt a hétvégén :
de én nem vennék új R6ot,mert nem tetszik a külselye olyan picit fura de viszont nagyon király gép nagyon brutális versenypályára való vadállat,nomeg Yamaha de a külseje nem jön be.
Nézd meg az előző 600as gixert és az előző r6-os,ezeket utánna hasonlítsd össze az új verzijukal ,és meglátod kinél mekkora a változás. (na én nem veszekedi akarok,de sztem így van.)
kell a fasz..mnak r6 nekem az nem tetszik.a külselye miatt ez van TZR?ne viccelj.és úgyis 600as gixi az álmom és nem kötnél belém ha néha venned a fáratságot hogy megnézed a másik adatlapját.na csá
Na megen van netem,(de képem még mindig nincs [tigernek szántam]).
Ember nem igaz már erre a szar gixer-es cuccra vered a melled, látod én vok az okosabb, megveszem a sima füzetet ,gimpel csinálok jó kis tzr-es füzetborítókat,és már meg is van ,meg a füzetcimke is.
Mellesleg akkor legalább r6-os lene,ha már a tzr is yamaha.
na byez
(kijavítottam:suliba legalább újra megtanulok írni )
Na megen vanneteme,(de képem még mindif nincs [tigernek szántam]).
Ember nem igaz már erre a szar gixer-es cuccra vered a melled, látod én ok az okosabb, megveszem a sima füzetet ,gibel csinálok jó kis tzr-es füzetborítókat,és már meg i van ,meg a füzetcimke is.
Mellesleg akkor legalább r6.os lene ,ha már a tzr is yamah.
na byez
na jó az állatkínzás lenne
Ember nem igaz már erre a szar gixer-es cuccra vered a melled, látod én vok az okosabb, megveszem a sima füzetet ,gimpel csinálok jó kis tzr-es füzetborítókat,és már meg is van ,meg a füzetcimke is.
Mellesleg akkor legalább r6-os lene,ha már a tzr is yamaha.
na byez
(kijavítottam:suliba legalább újra megtanulok írni )
Ember nem igaz már erre a szar gixer-es cuccra vered a melled, látod én ok az okosabb, megveszem a sima füzetet ,gibel csinálok jó kis tzr-es füzetborítókat,és már meg i van ,meg a füzetcimke is.
Mellesleg akkor legalább r6.os lene ,ha már a tzr is yamah.
na byez