nos én csináltatok hozzá matricákat egy csávoval, tisztára olyan lesz mintha gyári lenne , szóval én azt ajánlo hogy te is csináltass valami szakemberrel. annyi hogy elgközelebb jobban vigyáz, legyen ez tanulság mint nekem is , és ennyi még belefér, legalább látszik hogy használod
Figy nekem minel hamarabb lelesz carbonozva joe-tol fugg ... es megmutaotom gondolom ugyanott karcolodott meg mint neked mert nekem is a borulas = volt egy eldolessel mert a gyerek nem birta el +
NEZZETEK A HBO-T MERT MOST MEGYA MUSOR AMIBE LESZ EGY TZR 50 !!!!
hümm megvan a megoldás felhívtam a szerelőt akitől vettem és montam hogy mi a baja és azt monta hogy a farokidom,ot úgy 10 ezerből rendbe hozza a hasidomot + 3 ból ... amúgy meg vmi cuccal le kell kelni amitől megpuhul a carbon majd 1 nagy darab fris carbont belenyomni majd ismét vmi anyaggal lekenni meg valamit mondot amivel ösze kel nyomni és jó is ... csakhát a festés
Hogy én mekkora egy kibaszott balfasz vagyok Elfelejtettem sztenderre tenni a mocit,és eldőlt a kis gixer Karcolódott az oldalidom több helyen is,meg a matrica szakadt el egy picit.Szerintetek mit csináljak,idomora nincs pénzem max matricákra.De ha jobb ötletetek van,szóljatok!
KÖCC
tegnap en is mentem kb 75-el dolok a kanyarba jott a kanyarba velem szembe egy auto ezert az ut jobb szelen doltem ... akkora egy foldarab votl ott hogy amikor kijottem a kanyarbol lement az utrol a motor es jo 20 metert dobalt a homokos fold amibe valami traktor kereknyom is es szinte egykerekeztem :P de nem volt vicces mert a motor 70nel fel le fel le es kurwara nehezen megalitottam pedig asuzittem mar hogy borulok ... sztem nagyon makker vagyok hogy nem borultam ... nem kellet volbna hozza sok
kurwara megijjedtem sztetek lehetseges hogy az elso kerekbe van egy nyolcasom???
nagyon beparaztam :(
Uhh ez gázos,de a fő ,hogy még itt vagy.
Amíg az ember komolyat nem sérül(helyén marad a feje )
Addig nincs nagy baj.
reélme jobban leszel,és te is meg a kis tüzér is kiheveri a dolgot.
nah csináltunk pár képet ...
1.kép = az első kerék szántott 1 kicsit
2.kép = ahol a jobb lában van onnak kezdtem kiegyenesíteni a kanyart
3.kép = farokidom
4.kép = farokidom 2
5.kép = a hasidomom is kapott
Easti!!!jobbulást nektek!!! Tegnap képzeljétek megyünk a városba 2*3sávos út közte vilinger.jön a másik oldalon egy R1es meg egy MVaguszta picit arrébb nézek látom jön valami motor.olyan honda formája volt szemből,aztán ahogy közelebb ért át váltott r6 szerűségbe majd mikor pont "mellénk" ért akkor látom a festést az oldalán TZR volt.fekete piroscsíkkal. ezekután már értem mért bámulnak néha úgy
Nekem párhuzamos lett a kormány a kerékkel:)
Csak lángal tudtuk visszahajlítani.
A tankba keletkezett egy öklömnyi horpadás amibe egy darab karc se volt, valószínüleg a térdemtől.
1. tanulság: ne motorozz
2. tanulság: munka közben ne szórakozz
3. tanulság ne dolgozz
Sajna a második kettőt nem tudom az elsőt meg nem akarom betartani.
ahol a lábam beakadt ott még mindig kemény. Esés után másnap elindult egy kis lila folt ami elment a térdemig, szép volt és rohadtul fájt minden lépés, és közben ládán mostam meg nagy kenyérrel teli ládasorokat rakodtam.
én sem fogom ezt a mait egyhamar elfelejtreni ... pedig milyen jó lenne ha csak 1 rossz álom lenne az egész és reggel amikor megnézem a motoromat semmi baja sem lenne ...
nah de ébredjek fel ...
majd amikor aludni próbálsz, az a legjobb.
Nekem nem volt sok olyan testrészem amin nem volt seb.
A tökömtől 1 cm-re akadt be a lábam a tanknak ami átdobott a motoron a hátamra, aztán fodultam egyet hogy a térdeim meg a könyököm meg az újaimról is eltünjön a bőr.
Kimondhatatlanul nagy élmény volt, soha sem felejtem el az biztos:D
hümmmm rajtam most csak 2 seb van : 1ik az amikor tankolás közben megégette a lábomat a kipuff a 2. meg ügyeskettem a szüret köznem a szüretelőollóval :D nah deh a jobb lábam kezd szépen dagadni + néhol már lilul is nyamm
ez csak akkor ha jön haver és elküld a motorjával egy kóláért, egyébként bringával szoktam menni, azért 2x 400m, suli időben gyalogolok eleget meg napközben míg melúzok, úgyhogy itthon nem vagyok hajlandó
NEZZETEK A HBO-T MERT MOST MEGYA MUSOR AMIBE LESZ EGY TZR 50 !!!!
KÖCC
kurwara megijjedtem sztetek lehetseges hogy az elso kerekbe van egy nyolcasom???
nagyon beparaztam :(
Amíg az ember komolyat nem sérül(helyén marad a feje )
Addig nincs nagy baj.
reélme jobban leszel,és te is meg a kis tüzér is kiheveri a dolgot.
1.kép = az első kerék szántott 1 kicsit
2.kép = ahol a jobb lában van onnak kezdtem kiegyenesíteni a kanyart
3.kép = farokidom
4.kép = farokidom 2
5.kép = a hasidomom is kapott
Szép nap volt.
Csak lángal tudtuk visszahajlítani.
A tankba keletkezett egy öklömnyi horpadás amibe egy darab karc se volt, valószínüleg a térdemtől.
1. tanulság: ne motorozz
2. tanulság: munka közben ne szórakozz
3. tanulság ne dolgozz
Sajna a második kettőt nem tudom az elsőt meg nem akarom betartani.
nah de ébredjek fel ...
Nekem nem volt sok olyan testrészem amin nem volt seb.
A tökömtől 1 cm-re akadt be a lábam a tanknak ami átdobott a motoron a hátamra, aztán fodultam egyet hogy a térdeim meg a könyököm meg az újaimról is eltünjön a bőr.
Kimondhatatlanul nagy élmény volt, soha sem felejtem el az biztos:D