Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én sarki bolthoz gyalog szoktam menni
JA a védő felszerelésekről csak ennyit hogy amikor rajtam vannak még soha sem történt semmi, eddig ahányszor estem midíg rövidgatya póló, sisak nélkül, mert ugye csak egy kis karika, mi történhetne...
De a fejem még soha sem vertem be valahogy erre nagyon tudok vigyázni, mindíg szépet esek.
Azóta mondjuk még a sarki bólhoz is felveszem a sisakot(400m).
Ahogy mondod, és még dolgozni is kell közbe az a legjobb, 2. 3. nap a legszarabb akkor már száradnak meg a sebek és mindíg újra felrepednek, meg a szép lila foltok...
Korházba engem se lehet elvinni.
Egy hónapja én is estem 120al belementem egy szép gödörbe, amikor este ott elmentem aszt hittem hogy tök jó az út, de sajna nem és nem is látni a gödröt míg bele nem mész.
120 után pici repülés az út szélén lévő homokba, utánna meg már nem igen volt beleszólásom csak annyi hogy eggyik oldalt árok másik oldalt kerítés elöttem egy korlátos árkos kanyar, úgyhogy maradt a gép eldobása és repülés, meg égés met pont melóztam csak szünet volt, volt ott sok ember a fönök is, mindenki gyorsan le akart ápolni, még egy csaj is volt éppen ott diákmunkán...
Jóóaz, neaggódj, ez ma még csak tuti, holnap lesz halál :) Nekemis ígyvolt mikor 170-el fikkantam, első nap az királyság, másnap felkelsz, ha nincs nagy gáz, akkor csak fáj mindened, ha gáz van mint nálam, akkor mész hányni, aza király :) Nah, jobbulást!
úúúúú énis sajnálom! Énis átéltem ilyet... csak nem tzrel szerencsére pont, cska mondjuk engem leszorított egy audis... de ígyis úgyis szar. Szóv gyógyulj meg! És egy politikus se tehet rolla h ittott milyen utak vannak... már kezdem unni h mindig politikusokra terelik a dolgot... amúgy egyik párti se vagyok... mégmielőtt leszoltok.
és kórházba nem is mentél???? ha szédültél akkor lehet agyrázkódást kaptál nem???? meg ha vért köpsz az már nem vicc
amúgy komolyabb bajom nem lett csak annyi hogy mindkét lában térdtőllefelé nagyon fáj meg a fejem is kóválygott 1 kicsit deh már nem , meg egy darabig véreset köhögtem vel deh az is megszünk mostanára ...
na de azt mond meg neked mi bajod lettt
bocs ha megsértettelek tényleg nem ez volt a célom.
a kanyar full belátható volt és már párszor bevettem ilyen tempóval , gondoltam most sem lesz semi gond ... elszámoltam magam amúgy meg én hibám más okosságából nem kérek tudom hogy meghalhattam volna tudom hogy nem kellett volna így mennem , deh ez van ezt tetem ez lett a következménye , most azélrt mert valaki ezen felbuzdulva azt köhögi ki hog ymennyek lassabban szerinted halgatni fogok rá ? a válaszom egyszerű : úgy motorozok ahogynekem tetszik, kedves vdani666
és neked lett vmi bajod????????????????????????
Szia!
RS-sel is.
Nekem pl. van 2 RS250-em,de volt mar 125-s is..
Udv.
varges
sajna ilyenek az utak, pont ezért kell jobban figyelni, és ha nem látsz be a kanyarba és még csak tanulsz akkor nem kéne neki ennyire húzni.
uhh baszus ez szomorú hír. Pedig egy csomót dolgozál a mocin meg a jogsit is megcsináltad. És most a jó magyar utak miatt megint csináltathatód. Megköszönheted Gyurcs*ny Feri bának. De minden rosszban van vmi jó. Legalább te egyben vagy mert ha neki repülsz a villany oszlopra mehetem volna a temetésedre.
jó estét a fajtársaknak van 1 örömteli hírem ... ma úgy 21:20 körül olyan nagyot estem amekorát csak bírtam 95 el ezen a hiodeg aszfalton megpróbáltam egy nagyívű deh annál förtelmesebb úthibákkal teli kanyart bevenni , a hideg aszfaltnak és a hideg vee rabbel hátsó guminakköszönhetően nem sikerült sem bedöntenem normálisan sem pedig fékezni... ígyhát maratt a kanyarkiegynesítés , csakhogy a kanyar mellet + van 1ház aminek van előkertje ami a ház előtt van , méghozzá megemelt patkával elválasztva ... nah erre felfutottam akor már csak úgy 60 nal deh ez a sebesség is túl soknak bizonyult , a patka megdobta az első kereket ami miatt a motor a levegőbe emelkedett ( a gyengébbek kedvéért a motor a levegőben volt , 1ik kereke sem ért a talajhoz ) és amikor elvesztette a lendületét akor átbillent az orrára és elsőnek az első kerék fogota meg a földet majd a hátsója is leért miközben én szép nyugottan repültem előre ... a motornak meg nekem eggyütt sikerült 2 bokrot kiszaggatni és kisebb talajmunkálatokat végezni ... a 45 ezres farokidomom most darabokban hever deh ez a legkevesebb mert ha 5 centivel arrébb érkezek akor mostmár a szerveimet vennék ki és ültetnék másba ... ugyanis amikor a motor a levegőbe emelkedett meg is dőlt balra és a dőlés közben a bukóm odacsattant 1 villanyoszlop beton részéhez és 1 csíkban leszette a festéket róla ...
szal jól végződött ez a nyár is alig hogy összerakom a motoromat meg is zúzom nah ez intő példa legyen számotokra is ... amint tudok töltök fel képeket is
sőt biztos szerintem
lehet hogy összetörte...
Milyen embernél lehetett ha már 1 évesen így néz ki a moci?
Ami a képen van az 125-ös! Gondolom az 180....
125össel nem hiszem hogy átmennék a műszaki vizsgán
állatkodásra legalább 125ccmest vennél nem pedig olyat ami még 10le sincs
jó de állatkodni
vagy tévedek?
ha felnött lennél kezdjük ott hogy nem 50est vennél