Egyszer én nagyon döntöttem, aztán csak hirtelen megcsúszott az eleje . 2 év garancia van az TZR-re. csak az Aprilia ad 5 évet . a debi szerintem szar: kurva drága, nehezen beszerezhető alkatrészek.
voltunk haverekkal motoros talalkozon... elkezdi majd ket ev mulva megveszi a motoromat .. 10 mp mulva
mennyiert adod el?
mondom 2ev mulva nemtom ... meg aztan apa aszonta az udvaron 50estol nagyobb motor nem lehet
de rs125-os jo lenne 2 ev mulva :D
Szevasztok!Láttam hogy a döntögetésről vitatkoztatok...Erről csak ennyit,hogy én nem döntök olyan nagyokat,de az pont elég.Szerintem a sport demon gumi nem vmi jó hozzá,vagy tlvedek?Nekem kicsit csúszik,ha nagyon megdöntöm... De lehet én csinálok rosszul vmit.Jah gergő:mennyibe került maga az arrow kipuffrendszered,és mennyiért szerelték be a yamahába?Jah és még az,hogy mennyi garancia van a tzr-ekre?Tök meglepőttem amiko haverom monta hogy az ő SR2-jére 5 év van basszus. És nekteki mi a véleményetek a DERBI GPR-ről?A TZR-jet képest milyen szeritetek,az árkülönbség takar vmit,hogy jobb lenne?
Köcc a válaszokat,csaó
Dávid
egyálatlán nem nehéz, viszont ami nagyon nagy hátrány hogy minden nagyon drága hozzá és itt nincsenek utángyárott cuccok max csak 1-2 apró dolog, én most rendeltem kuplungkart és már meg is jött, kb 5-6nap volt mire megjött
Nekem GSX-R600-as mapám van!Nagyon fasza majd bescannolom.De tudok hozni ha valaki kér ilyet..Látom volt nagy vita de már vége a mini warnak szerencsére
vmi kis szar boltba :D tescoba beneztem de mar kirabotlak az egeszet :D szal elmentem egy ilyen kisseb boltba es erre bukkantma ra :D
vettem kb annyit hogy 3 evre leg lesz :D
mennyiert adod el?
mondom 2ev mulva nemtom ... meg aztan apa aszonta az udvaron 50estol nagyobb motor nem lehet
de rs125-os jo lenne 2 ev mulva :D
Köcc a válaszokat,csaó
Dávid
egyebkent nem tudnal nekem szervalni 1-2 gixeres spiralt? kifizetem :D
vonalas es egy kockas erdekelne :)
Nekem még nincs ilyen motorom de érdeklődök. Kb hány kilo lehet? És ha valami elromlik nehéz szerezni alkatrészt?
Nekem GSX-R600-as mapám van!Nagyon fasza majd bescannolom.De tudok hozni ha valaki kér ilyet..Látom volt nagy vita de már vége a mini warnak szerencsére
hagytam de sztem elkapkodjak
miert nezzem meg? :P kene mi? :D
vettem kb annyit hogy 3 evre leg lesz :D