Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Itt van egy kis árlista. Apám kapta emailban.
Egyszer én nagyon döntöttem, aztán csak hirtelen megcsúszott az eleje . 2 év garancia van az TZR-re. csak az Aprilia ad 5 évet . a debi szerintem szar: kurva drága, nehezen beszerezhető alkatrészek.
persze hogy o a nagy motoros
voltunk haverekkal motoros talalkozon... elkezdi majd ket ev mulva megveszi a motoromat .. 10 mp mulva
mennyiert adod el?
mondom 2ev mulva nemtom ... meg aztan apa aszonta az udvaron 50estol nagyobb motor nem lehet
de rs125-os jo lenne 2 ev mulva :D
Itt a fórumon Z3 a nagy motoros?? Vagy mivan??
azért csúszik mert elöbb kicsit bekell melegíteni.borzasztóak vagytok
Szevasztok!Láttam hogy a döntögetésről vitatkoztatok...Erről csak ennyit,hogy én nem döntök olyan nagyokat,de az pont elég.Szerintem a sport demon gumi nem vmi jó hozzá,vagy tlvedek?Nekem kicsit csúszik,ha nagyon megdöntöm... De lehet én csinálok rosszul vmit.Jah gergő:mennyibe került maga az arrow kipuffrendszered,és mennyiért szerelték be a yamahába?Jah és még az,hogy mennyi garancia van a tzr-ekre?Tök meglepőttem amiko haverom monta hogy az ő SR2-jére 5 év van basszus. És nekteki mi a véleményetek a DERBI GPR-ről?A TZR-jet képest milyen szeritetek,az árkülönbség takar vmit,hogy jobb lenne?
Köcc a válaszokat,csaó
Dávid
sutyerak nekem van crossos spiralom ... 4 mozgokep ktm honda-k
egyebkent nem tudnal nekem szervalni 1-2 gixeres spiralt? kifizetem :D
vonalas es egy kockas erdekelne :)
hány kiló?lényegtelen amint ráülsz ugyse érzed
mondok egy példát. a tzrre csupán az eggyik oldal idom kerül 107ezerbe, és itt nincs utángyártott
egyálatlán nem nehéz, viszont ami nagyon nagy hátrány hogy minden nagyon drága hozzá és itt nincsenek utángyárott cuccok max csak 1-2 apró dolog, én most rendeltem kuplungkart és már meg is jött, kb 5-6nap volt mire megjött
113 kg pontosan. Szerintem nem lehet nehéz alkatrészt szerezni hozzá.
Hello!
Nekem még nincs ilyen motorom de érdeklődök. Kb hány kilo lehet? És ha valami elromlik nehéz szerezni alkatrészt?
nekem gsx-r 600as füzeteim vannak(spirál):Pés kérdem én cross/enduro füzetek mért nincsenek
én még ilyeneket se találok , de szerintem is jobb lenne a ducati-s vagy az mv augusta-s
mindig gsxr , mvagusta? ducati nem tetszik senkinekse? mondjuk nekem is nagyon tetszika gsxr de azért egy mv jobban kéne
Hello!

Nekem GSX-R600-as mapám van!Nagyon fasza majd bescannolom.De tudok hozni ha valaki kér ilyet..Látom volt nagy vita de már vége a mini warnak szerencsére
aha kéne
van :D vagyis volt meg amikor megvettem :D
hagytam de sztem elkapkodjak
miert nezzem meg? :P kene mi? :D
hát akkor mákod volt. van még a boltban?
vmi kis szar boltba :D tescoba beneztem de mar kirabotlak az egeszet :D szal elmentem egy ilyen kisseb boltba es erre bukkantma ra :D
vettem kb annyit hogy 3 evre leg lesz :D
hol vetted? (metroban?)
na millyen? :D
na es itt lenne a vinyettam is ha belejottem a kepfeltoltesbe :D
igy?