Sziasztok. A Tzr 50-es színét hol lehet kikevertetni, hogy pont olyan kék legyen. Mivvan neked dőlt el
a mocid, mert nem támasztottad le? Kijavíttatad már? Ha igen nyomd az infót.
Hallod most még ezt mondod! De meglesssz a motorod és egy oylan 2 hónap folyamaatos motorozás után aszt mondod majd h kell nagyobb mert ezzel nem fogsz előzgetni meg mit ttom én....... érted......
JA ok...erre voltam kiváncsi...amugy a te mocid is nagyon jól néz ki.........
erőben felőlem kinőhetem..az nem érdekel addig amíg elférek rajta...
meg mondom nekem nem kell erős motor..mert nem tervezek motoros karriert..
aztán majd ha nagyobb leszek...(20
de látod ....megint ugyanott vagyunk...
Te mire gondolsz hogy kicsi lesz......?????
ERŐ vagy MÉRET ?
Mert ez az én esetemben egyáltalán nem mind1......
ha erőben lesz kicsi azt le...arom....
CSAK méretben ne legyen....
kössz a tanácsokat.....
Bocs...
DE vkinél olvastam hogy nálad lehet venni 20 000 ft-ért...
tehát nem.....
DE mégegyszer mondom......nekem nem kell erős motor..ez tetszik is..jól is néz ki..nem megy lassan..nekem bőven elég lenne!!!!!
Biztos vagyok benne hogy nekem nem kéne utána nagyobb motor....
hidd el......
Nekem nem kezdő motor kell..hanem olyan amivel eljutok A-ból B-be...jól néz ki...nem lassú..stb.
Ha helyben nem nőném ki (nem férnék el rajta), és biztosra tudnám hogy nem növöm ki...akkor 100% hogy ilyet vennék.....:
Figyu Z3!
Azt lécci még tisztázzuk: hogyan érted hogy kinőném?...?
MÉRETRE vagy pedig ERŐben gondolkodsz?
Mert ha erőre gondoltál...akkor tárgytalan a dolog..mert ugy biztos hogy nem..
de ezt lécci még mondd el....
oohh...mellesleg hallottam hogy nálad lehet kapni jogsit...???
ez igaz?
qvit time-mal tudod lejátszani, én raktam fel a videot, 110et értem el vele akkor de 115 ig el is megy, de csak azért mert van sportkipufogo rendszer hozzá, nagyobb fuvokák, nagyobb fogaskerekek, és jövöre még lesz szerintem 1-2apróság
Ezt még szeretném hozzáfűzni az előző hozzászólásomhoz...
Én nem akarok ilyen komolyan foglalkozni a motorozással.....
Egy pl: R6 vagy R1 az már nagyon nagy falat lenne nekem....szerintem nekem egy 50-es bőven elég lenne.....vagy akár egy 125-ös is 50-es papírokkal, dehát azok ugye már kb. 2x annyiba kerülnek.....
(pl a DERBI GPR 125 racing sem egy rossz motor...de nekem a Yamaha a kedvencem..)
Tehát nem kell ilyen komoly motor, mármint 125 cm3 feletti..........
Tiger a te hozzászólásodhoz annyit tennék hozá, hogy részben igazad van....
Egy 50-es lehet hogy kinőnék....(pl: robogó...stb)
Lehet, hogy most nincs motorom, de pl: TZR 50-essel is mentem már, és szerintem nem olyan kicsi az a motor.... ...azért azt nem nőném ki olyan hamar....szerintem legalábbis nem...
Olyan ötleteket mondjatok, amihez nem kell új jogsit letennem..(elég hozzá autóra a jogsi), és olyanokat amelyek árai azért nem súrolják a csillagos eget...
DE köszi szépen amugy hogy próbáltok segíteni.....
Én ha 18 éves lennék márnemazért de nem egy 50 est vennék mert gazdasági kár lenne.Meg 1-2 hónap alatt kinőnéd ezt hidd el.Én akkor vennék egy 200 ccm-750ccm-ig.De figy egy 18 évesnek egy akkora moci már jó kezdő mocinak.
a mocid, mert nem támasztottad le? Kijavíttatad már? Ha igen nyomd az infót.