Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kuldi mijen formatum ba kuldjem .. tom hogy ly de nincs kedvem torolni :D
Na itt lenne ahol ma jartam ... jobban nem tudtam megcsinalni utvonaltervel mert mindig mas iranyba ment volna :)
állati jól.de majd az első sulis héten viszem is a szervízbe kap egy fúvókát
es hogy gyorsul???
azóta átment rajta a castrol olaj na meg nekem hátul kisebb fogaskerék van.6.ba 7500nál megy nekem 80at,8000nél 85öt
virusos vagy mi .... baszakodik
egyebkent z3 neked hogy megy a motorod most 95-ot amikor eddig85-ot ment? vagy eygszer lejton annyit mentel es azota 95 ot megy? :D
nem veszekedes miatt kerdezem de nekem 85 a vege 10.000 fordulaton kb
, az nemjó, akkor én még szerencsés vagyok, egyébként nem csak apa lát hanem a haverjai is
velem egyszer találkozott fater azt hitte nagymotor jön vele szembe
téleg miért nem vagy fönn msnen?
gergo nekem nem lenne ilyen hogy kovetkezonek .. ha apam meglatna akkor nekem vegem ...
én azért 1-2 embernek odaszoktama dni, pesrze bizonyos feltételekekkel
ja szerintem is hagyjuk abba rohadtul röhelyes hogy mindig találunkvalamit amiért leugathatjuk a másik fejét
hááááát, ezt inkább msnen
én nem adnám oda senkinek csak fater meg unokatesómelettársa ment vele eddig.de nem sokat.vegyenek maguknak
egyebkent tegnap z3 veled almodtam es bemutattam amerre en lakok :D
lejottel motorral
nem veszekedek tovabb
basszus az én hozzá szolásaimat csak én látom, vagy ennyire szeretetitek basztatni egymást
dönteni persze az alapde nem mindegy mennyire és mondom akkor láttam először szerpentint élveztem.azóta már többször láttam ne aggódj
en is kivancsi lennek mit csinalnal ha aznap fel oraval elotte felborult a motorod es k... anyaznak meg ilyenek
azért a te esetedben mi számít visszafogttnak?
rajtad kivul senki se orult ilyeneknek mert ez szokasos sztem hogy a motort dontod vagy te a kanyarba kormanyzol mint az autoval??? :P azt eleg nehez megcsinalni
tudod mit bazdmeg? nyugodtan közlekedj a szembe lévő sávban ne törödj az autókkal mejd kikerülnek és inkább verd agyon azt aki egy rossz szót szol a motorosokra ahelyett hogy elbeszélgetnél vele...
hmm , ti most miért vitatkoztok??
én azért fogom vissza magam mert közölték velem ha továbbra is ugy motorozok ahogy.... akkor elveszik tőlem a motort.
énnem kétszer döntettem meg és nem is 3szor... amikor lefényképeztem az még az első alkalommal volt amikor először láttam szerpentint és örültem a fejemnek hogy megkopott a gumi széle
ne legyel mar olyan okos vazz mintha nagy motoros lennel mikozbe kevesebbet motoroztal mint en ...