Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ez jó kérdés.hát 50es motor jobb mint a semmi de én a helyedben letenném az "Akorlt" és vennék egy fojtott SV650et vagy egy Kawasaki Z750et mindkettőhöz van lefojtó kitt ai 25kwra fojtja őket...(kawához 4990ftba kerül )vagy esetleg egy gs500 vagy CBF 500 ez utóbbi kettő árban sokkal lejjebb van de ettől még mind két motor nagyon jó,és megbízható (hát igen a japánok... )szóval minden pénz kérdése.ha nem annyira vagy eleresztve egy használt gs500 a maga 800ezer körüli árával nagyon jó választás lehet
szerintem néző pont kérdése, kinek mi kell
Nem volt motorom, de motoroztam már........
Egyébként még csak 16 vok......
Csak 18-nál előbb nem tudnék venni....
Mert nem akarom külön lerakni a jogsit, hanem ugyis megyek május körül autóra, és hát 50-esre akkor már nem kell....
Amugy nagykanizsai vagyok.....
De én arra voltam kíváncsi, hogy 18 évesen nem késő már 50-es motort venni???
De amugy kössz a segítséget.
szerintem kezdőmotornak jó egyébbként merre lax?motoroztál már?
ha ráérsz akkor fejtsd ki légyszives......
kifejtsem?
Hello mindenkinek!
Látom ti már tapasztaltabbak vagytok, és csak a véleményeteket szeretném kérni...???
Yamaha TZR 50-est megéri 18 évesen venni?
Természetesen jogsi megvan.....
Csak az a baj, hogy ez egy 50-es, és nem néznek furán, ha egy 50-es motort veszel 18 évesen..???
Fontos a véleményetek!
(Amugy tudom, hogy nagyon jó motor, és tetszik is......nem is kicsit.. )
Lécci irjatok.....
Kösz
Hy!

Tudom amiket képeket fölraktma múltkor akkor apám bukója volt rajtam mert az enyémet nemtaláltam De amit most raktam föl az az enyém.L es asszem.
Eladó a sisakom, sumoy, xles, karcmentes állapot, érdeklődni msnen lehet, ha otthon leszek küldök képet is, új ára a sisaknak 35ezer ft, azért adom el mert ez is kicsi nekem ,
+ egy ilyen gyari henger mennyi km-et bir ki es van-e olyan 70es henger ami kibir annyi mint egy gyari de azert jobban megy mint az 50es gyari
ezt a 8-ast meg ezeket ezzel hiaba gyakorlod ...
egyebkent nem kotekedesbol nem csak a motor nagy neked hanem sztem az a bukosisak is ... ha motorozni fogsz komolyan megfelelo meretet vegyel ...
az jó 4.ig?az kb...60-65? mer hát hatosba föl tudsz váltani akkor is mikor 40nel mész...(imádok kötekedni )
Apu meló után mais kivitt egy kicsit motorozni kb. 40 percet mentem. Gyakoroltam a váltást, a kanyarodást stb. Abban a parkolóban 4.-ig tudokfelváltani a hely miatt, de nem is akarok kapkodni.
Ilyenekt csináltunk, hogy 1 2 3 4 vissza 3 2. Bekanyarodás előtti visszaváltás és a kanyarokban ne vegyem el a gázt. Ne nyúlossan induljak el, hanem egy kicsit ,,pörgetve,, a motort. Megállás, nyolcasok emelkedőn elindulás. Szóval örülök neki, hogy segítenek. MotoGp ma sajnos nem volt kint, mivel beteg
természetesen nem csak te
Hy!

Hát ma csak én írok ide?
2089. és még majd megy a szervízbe jövőre már újulét erővel farkasfalkával túrázos,szerpentinezős szezon lesz de még az ideinek sincs vége
ha leszel msnen és még mindig megakrod csináln a mocit akkor majd elmondom hogy hogy kéne ezt inténzi
nekem is önínditóbaja van (nem akarja megtekerni). elvittük szervízbe, aztán ott kelett hagyni. de még az a bosszantó, hogy ilyenkor kellene adni 1 cseremotort, amig az enyémi ott van. de ott nincs olyan
Hy miért a tiednek mi a baja?
nekem úgy 2200 km. az elmúlt 1 hónapban kevesett mentem vele (suli végett) . meg most kb. ez az 1 hónap , aztán hideg is lesz. asszem ebbben az évben nem kell motoroznom
5 nap . az enyém ia szervízbe szét van döntve . pont 1 hete már ott van . neked ilyen hamar meg is csinálták???? most már indul rendesen??? nekem még azt mondták hogy kb. 1 hónap még
Hy!Nekem 5759 km van a mocimba mostanában nem sokat megyek.
hy
nektek mennyi km van a gepbe
nekem 4500 de 5 nap kimaradt mert csinaltak az oninditot
ja én is mindig fölötözök.én azt nem bírom mikor jön valaki egy 3-4-5millás motorral és bukó+poló+nadrág+edzőcipellő
Hy!

Azt azért én sem mondtam hogy nemkell védőfelszerelés!Bence lehet hogy holnap is kimegyünk valameik parkolóba(szerdán)Majd felhívlak és megbeszéljük!