Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

xlzx télleg egy nagyon nagy tapló,de abban egyetértek vele hogy a ruha igenis fontos.Pl én minden kis elindulásnál felöltözök egyberészesbe,csizma,kesztű, sityak.Még ha a sarki zöldségeshez is megyek Szombathelyen van egy R1es gyerek,az se indul el SEHOVA ruha nélkül.Amúgy most kaptam új bukót: AGV Stealth,matt fekete és fekete plexivel.Nagyon vad,olyan vok bent mint egy UFO
Majd akkor szombaton!
A videót majd átküldöd msn-en?
Hy!

Jaja a Simson nemszabad lenézni mert szinte mindenki egy Simsonon tanult meg mocizni!Bence tőle mehetünk hétévégén megint
Hy!
Jó volt Tiger!Mikor megyünk megint?
Nem kell odafigyelni ilyen nagyképű majmokra élvezi hogy idegesíthet!!!
Csináltam egy tzr oldal sémá ,nézzétek meg ,de lehet teljesen más lesz mert fejlettebbet akarok,nincs még nagy tartalom .
Megtekinthetitek:
.::!!!Itt!!!::.
jah simson fasza motor!igazén még soha nem mentem vele,de szinte mondhatom annak köszönhetem hogy fater engedi hogy motorozzak mivelő is simsonnal kezdte.no meg unokatesóim
Ne veszekedjünk xlzx inkább örüljünk együtt2.gif" align="absmiddle"> megy a tüntetés
Bazz a simson király motor naon bírja a strapát meg szinte ha besül 1000ftból meg csinálod míg 1 rs-t vagy bármi mást sokkal több pénzből.
az az a simsont nem szabad lenézni! én is mikor motorozok az enyémmel messziröl rá se néznek ha meg meg állok akkor mindenki elkezdi nézni h nimá tárcsafékes meg mikor alázom az 50es gépeket vele akkor csak pislognak
Na elhúzta a belét végre
hé hé hé Béci attol h simsonja van nem izé! nekem is simsonom van jelenleg!!!! Télen lessz valami vagy tzr vagy rs vagy gpr
Egoista vagy azt észrevetted már?
De nem fogok 2. ra vitatkozni egy csicskával
ÉS tudom miért csesztettsz mert irgy vagy
hetvegen asszem csinalok kepeket akikkel szoktam motorozni :)
van : rs50,cagiva50es gyorsasagi nemtom mien,nsr125,cagiva 125 roadster, es en :D na meg simos robogos de azok ... nem fernek a kepre :D
Hát nemtom de ilyen kis gedva szopó faszfejű pattogós pöcsöket ki kéne tiltani inenn
Hy!

Ja ha én egy kis pöcs vok akkor te minek irsz ilyen kis pisieknek mint én?NEm húzok le apámról pénzt mert nem hülye..
nem lehetne innen valahogy kitiltani az ilyeneket?
www.kepesmotor.hu/aprilia/i?p=... erről mi a vélemény?????????
nah mára elég volt...14évesek világa rulz...majd még benézek a héten...addig is tzr legyen veletek lol
engem se :D
én szeretek farmerbe mocizni engem nem gátol
igazad van,jobb....szép is lenne...max drágább csak nem tudom hogy miért? ja igen hogy apuciról több pénzt húzzanak le amikor megveszi a 14éves kis drágaságának
aham csak a kepen nem laTszik ...
szTem Tokre elhuzhatnal innen de en nem kotok bele ...
csinaltassak egy forumot hogy xlzx-nek es o egesz nap verheted magadat de sztem te is eleg nemzeti lama lehetsz :D
jobb mint a trutyi rx
hú most te is vered a melled mert 125ösöd van
HEllo!

Figy én is tudom hogy egy már "nagymotor" a tzr.Elég nagyot lehet ezzel is esni!De érted mi a szarnak vegyek kabát,kesztyűt..mikor még jogsim sincs és egy 500 nm parkolóban mit öltözzek fel amikor 40 nel mek max.!?Z3 mi is vagy ide vagy máshova megyünk de megyüünk ha fater kienged meg ha jóidőlesz meg persze ha ittvan!ÉS én eléggé örülök hogy már iott tartok és rutinozgatok meg bolyák között megyek...És rohattul nemérdekel egy ilyen suttyó gyerek fikázása.És a farmerben meg mozogni se lehet és tudatom veled hogy a H.ring magasabban van mint a GEllért hegy és délután úgy fúj ott a szél hogy nagyon!Én nem sértődöm meg a te hülye beszólásaidra mert tudom hogy úgysem tudod mit beszélsz és nefeldd mindneki magából indul ki!Csicska vagy tudod?