z3 kivagy mar pestel bazd ... mit olyan nagy szam mar hogy motoroztal ott ...
egyebkent nem mindneki vaganykodik azzal ha ketszer megdontotte a motort es akkor le fenykepezi
lehet csak azert mert volt vmi doceno de nem ugy jott ki ... de csak egyszer fordult elo ...
nezd meg a motogpbe is rangatozik amikro megdontik :D
habar en fele ugyse dontottem szerintem :D de nem is lehet ahoz meg kell egy kis ero a tuzerbe sztem
egyébként most azt néztem hogy csöpög valami a motorombol, olaj lehet, nemtudom, de megnézettetem. tegnap is mit látok hogy olaj folt van alatta, és ma is egy kicsi volt alatta.
ehm .. mindenhol figyelni kell
egyebkent ma is magamba motoroztam
kepet csinalok majd de a majrecsikom erdekel? :D
nem dontok mostanaba nagyott mert megijjedtem egyszer elkezdett rangatozni mert nagyon megdontottem de azert lefenykepezem ... sztem ugyanolyan mitn a tied :D gumi szinu csak az enyem msot saros :D
látom te valami kisegítő iskáélába járhatsz mert nem nagyon megy az olvasás dolog.szóval:"400kmes rutinnal a hátam mögött 95km egyhuzamban motorozás után megfájdult a csuklóm...bllabla mikor másodszorra mentünk már meg se éreztem a 95öt"szótagolva jobb lenne?nem volt fuvóka csere,sőt piszkosa fúvókám,95km/h a vége.mutasd mámegahátsó gumid nem könyörgök többet!jah úgy meg könnyű hogy faterod motorozik ha faternak lesz motorja énis sokkal többet fogok menni.egyébbként nem tudom voltál-e már pesten motorral az egy picit fárasztób tudod figyelni kell ám...
Z3 mar nemtom hol olvastam hogy midnne kinod van 95 km utan .. ide irok neked
hogy en ma pl egyhuzamban lenyomtam 180 km-et 3152 km :D
es nekem jul. 24-e ota van jogsim :P
Z3 neked mennyit megy a moci??
voltal mar fuvoka cseren??
jövöhéten csináljuk a motort, kuplungot már ha minden igaz jövöhéten rászereltetem és csinálunk 2jó matrciát, és igy franko lesz, mintha mise törént volna
Bazz télleg az uccsó képem 2005.01.03-as dátumu.Szerintem rossz volt fényképezőgép dátumozója,vagy mi a fax.De ha kell beszkennelem a számlát! Mongyuk örültem volna ha má 2005-be meg lett volna jogsim,meg a mocim!
egyebkent nem mindneki vaganykodik azzal ha ketszer megdontotte a motort es akkor le fenykepezi
csak nem annyira ... foleg hogy mar nem egyszer a szembe levo savval talalkoztam :P
nezd meg a motogpbe is rangatozik amikro megdontik :D
habar en fele ugyse dontottem szerintem :D de nem is lehet ahoz meg kell egy kis ero a tuzerbe sztem
egyebkent ma is magamba motoroztam
kepet csinalok majd de a majrecsikom erdekel? :D
nem dontok mostanaba nagyott mert megijjedtem egyszer elkezdett rangatozni mert nagyon megdontottem de azert lefenykepezem ... sztem ugyanolyan mitn a tied :D gumi szinu csak az enyem msot saros :D
hogy en ma pl egyhuzamban lenyomtam 180 km-et
3152 km :D
es nekem jul. 24-e ota van jogsim :P
Z3 neked mennyit megy a moci??
voltal mar fuvoka cseren??
Beci mikor csinálod meg a kéepket? Nekem 3 hónapos a mocim és van benne 2000 km kb.