Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

motorozni csak ésszel lehet és örülködni is csak amegfelelő tudással arányosan.ne akarjál donor lenni
z3 kivagy mar pestel bazd ... mit olyan nagy szam mar hogy motoroztal ott ...
egyebkent nem mindneki vaganykodik azzal ha ketszer megdontotte a motort es akkor le fenykepezi
nem az hogy nmem dontok akkro hogy veszek be egy kanyart??
csak nem annyira ... foleg hogy mar nem egyszer a szembe levo savval talalkoztam :P
dönteni... egyébbként láccik nem voltál még pesten mondjuk így legalább növeled a tulélési esélyeid
rönteni mindegyik motorral lehet műmájerkém szal egyszer rázott picit oszt már nem is döntesz?no ez mindent elárúl...
a döntéshez nem kell szerintem erő, oda inkább gyakorlat (tudás) kell.
lehet csak azert mert volt vmi doceno de nem ugy jott ki ... de csak egyszer fordult elo ...
nezd meg a motogpbe is rangatozik amikro megdontik :D
habar en fele ugyse dontottem szerintem :D de nem is lehet ahoz meg kell egy kis ero a tuzerbe sztem
egyébként most azt néztem hogy csöpög valami a motorombol, olaj lehet, nemtudom, de megnézettetem. tegnap is mit látok hogy olaj folt van alatta, és ma is egy kicsi volt alatta.
rángatozni , én reptéren még multkorjába nagyon döntöttem, mondjuk térd azért nem volt lenn mert rövid gatyába motorozgattam, de nekem nem rángatott.
ehm .. mindenhol figyelni kell
egyebkent ma is magamba motoroztam
kepet csinalok majd de a majrecsikom erdekel? :D
nem dontok mostanaba nagyott mert megijjedtem egyszer elkezdett rangatozni mert nagyon megdontottem de azert lefenykepezem ... sztem ugyanolyan mitn a tied :D gumi szinu csak az enyem msot saros :D
hát igen, megtudni hogy hol van a határ
látom te valami kisegítő iskáélába járhatsz mert nem nagyon megy az olvasás dolog.szóval:"400kmes rutinnal a hátam mögött 95km egyhuzamban motorozás után megfájdult a csuklóm...bllabla mikor másodszorra mentünk már meg se éreztem a 95öt"szótagolva jobb lenne?nem volt fuvóka csere,sőt piszkosa fúvókám,95km/h a vége.mutasd mámegahátsó gumid nem könyörgök többet!jah úgy meg könnyű hogy faterod motorozik ha faternak lesz motorja énis sokkal többet fogok menni.egyébbként nem tudom voltál-e már pesten motorral az egy picit fárasztób tudod figyelni kell ám...
Z3 mar nemtom hol olvastam hogy midnne kinod van 95 km utan .. ide irok neked
hogy en ma pl egyhuzamban lenyomtam 180 km-et
3152 km :D
es nekem jul. 24-e ota van jogsim :P
Z3 neked mennyit megy a moci??
voltal mar fuvoka cseren??
jah és még valami, uj sebsségi rekordot döntöttem, 116km/h val mentem mult héten.
jövöhéten csináljuk a motort, kuplungot már ha minden igaz jövöhéten rászereltetem és csinálunk 2jó matrciát, és igy franko lesz, mintha mise törént volna
azért mert faterod hajtja tényleg téged nem engednek be motorral a hungaroringre?így hogy közel laksz meg minden?
Bazz télleg az uccsó képem 2005.01.03-as dátumu.Szerintem rossz volt fényképezőgép dátumozója,vagy mi a fax.De ha kell beszkennelem a számlát! Mongyuk örültem volna ha má 2005-be meg lett volna jogsim,meg a mocim!
Nekem műszerfal csere előtt volt benne kb. 1704 km, most meg van benne 260. összesen 1960 körül lehet
Hy!

Beci mikor csinálod meg a kéepket? Nekem 3 hónapos a mocim és van benne 2000 km kb.
jaja
Mivvan en csak azt nem ertem hogy neked akkor az egyik kepen mit keres a 2005-os datum???
az enyém csak 2,5éves majdnem új
mivvan nekem juli vegere lett meg a jogsi :D es akkor motoroztam es majdnem annyi van miont neked szal ... :D
Mi most június 30-án vettük a mocim,és most 3034km van benne.Sztem nem kis teljesitmény,ilyen rövid idő alatt!
ez így nem fer tiétek nem új... így könnyű 5050 km körül... De sztem hamarosan eladom... Na h áll ez a tzr club?