Figy Z3!!Tejjes mértékben igazad van!Lehet hogy hülyének néztek,de van amiko napjában többször is leápolom a mocim,ha koszos vagy vmi ráesik...De egyetértek,télleg lelkük van!!!
norbinsr:ráéreztél télleg megunta,most egy ducatit vesz nemsokára,de ne örülj annyira,az R1-et is megtartja
Hát igen ez azért röhely!gondoljatok bele!mikor ráülünk ezekre a gépekre az életünkkel játszunk,csak gépek vas+műanyag de mégis!!!!ha én találok a TZRen egy karcot akkor azon filózom milyen baromvagyok hol baszhattam össze? valamiért szeretjük ezeket a kis drágákat és rájövünk hogy lelkük van!talán azért mert tényleg rájuk bizzuk életünket
ja,monta após hogy inkább lelkileg van megtörve,sajnálja szegény moccot...ha már egy porszem ráment kendővel törölgette,mint én is De amúgy a ruhájának is alig lett baja,kesztyű szakadt ki azt kész...Kissebb szakadások meg vannak a gatyán,de lehet hordani. Amúgy nem is ment sokkal, 140-el ment,csak kavicsos volt az út széle
Jaaaa végülis igazad van Megyek nagybátyámhoz Amerikába inkább...Minthogy egy picsába! De télleg azé durva amit művelnek a rendőrök,kész vagyok tőlük Hupsz:bnőm apja eltaknyolt az R1-ével Szegény moci,nem is őt sajnálom De nem lett neki se baja végülis,de mégis a moci a lényeg,nem?
amúgy felénk az 1-ik rendőr haverom és mondta h ki van nekik adva parancsként hogy naponta 4-5 autsót v motorost meg kell büntetni h a statisztika jó legyen
Sajna nem mentem vonyarcra,mer festik az üzletünket és szülők nélkül nem mehetek De hova mennénk együtt: pancsi ringre vagy vonyarcra(oda nem mentem ). De pannónia ringre tőlem zúzhatunk együtt,csak előtte beszéljük meg hol talizunk,meg cseréljünk telószámot! Én szombathelyi vok,szal ott talizzunk ami mind2nknek félút,vagy a pancsin egyszerre...
Ma este mociztunk a haverjaimmal...Hááát persze hogy rendőrökkel talizunk Megállunk: elkérte papirokat,lakcimkártyát,személyit meg persze a jogsit. Nekem nem volt lakcimkártyám,sztem má itt kivivtam az ellenszenvét a kis köcsögnek Aztá: "ez nagymotor ugye? Dávid ezesetben fel kell jelentsem" na mondom ez is nagy madár Aztá végülis nem ezért,de följelentett mert nem indexeltem sávváltáskor. A jogos havert azé jelentette fel mert neon volt a mocija alatt,az sr-est azé amiér engem. A tököm tele van velük
Komolyan mondom tököm tele van a magyar utakkal Bazz ha mocizni akarok auzstriába kő mennem,mer itthon...pfff!!Fékezek első fékkel,egy bukkanón kidob,majnem burulok FŐÚTON!!Neveccséges
Amúgy csütörtök,pénteken megyek pannónia ringre Főnix napokra.Ilyenkor bárki felmehet a pályára NAGYmotorral.Sajna én nem mehetek fel,de kapok egy 600-as GSX-R-t,pályaidomokkal,pályagumikkal. De csak óvatosan mek Bnőm apja elintézte...A hülye a gyári R1-el megy fel Én nem mennék,sajnálnám ha a gyári idomok törnének.
Csaó
norbinsr:ráéreztél télleg megunta,most egy ducatit vesz nemsokára,de ne örülj annyira,az R1-et is megtartja
mé nem mész külföldre???
amúgy felénk az 1-ik rendőr haverom és mondta h ki van nekik adva parancsként hogy naponta 4-5 autsót v motorost meg kell büntetni h a statisztika jó legyen
Ma este mociztunk a haverjaimmal...Hááát persze hogy rendőrökkel talizunk Megállunk: elkérte papirokat,lakcimkártyát,személyit meg persze a jogsit. Nekem nem volt lakcimkártyám,sztem má itt kivivtam az ellenszenvét a kis köcsögnek Aztá: "ez nagymotor ugye? Dávid ezesetben fel kell jelentsem" na mondom ez is nagy madár Aztá végülis nem ezért,de följelentett mert nem indexeltem sávváltáskor. A jogos havert azé jelentette fel mert neon volt a mocija alatt,az sr-est azé amiér engem. A tököm tele van velük
Amúgy csütörtök,pénteken megyek pannónia ringre Főnix napokra.Ilyenkor bárki felmehet a pályára NAGYmotorral.Sajna én nem mehetek fel,de kapok egy 600-as GSX-R-t,pályaidomokkal,pályagumikkal. De csak óvatosan mek Bnőm apja elintézte...A hülye a gyári R1-el megy fel Én nem mennék,sajnálnám ha a gyári idomok törnének.
Csaó