Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

örülök hogy tetszett eladokhoz meg annyit hogy mikor ilyen nagy busszal mentünk sielni akkor a buszos mesélte hogy bement az opelhoz és elkezdte nézegetni az autókat.30perc ott nézelődött meg ott állt a pultnál és az eladok a kis kabinjukban ültek 3an és beszélgettek.Pali begurult elment,vett egy volvot (jobban is járt ) és bement a volvoval az opelhoz és lehivatta a fönököt és megköszönte neki hogy mivel nem törödtek vele az eladok milyen jó autót vett végül
Ahojj!
Képzeljétek, ma elmentem és megnéztem magamnak a Tzr-t testközelből. Az eladókról annyit, hogy kedvesek voltak, bár nem láttam őket nagyon, mert a pult mögött üldögéltek .
Na de skacok! Azt ugye említettétek, hogy a moci szép, na de ennyire?
Mellette állt egy másik, és hát az tök akkora volt. Szóval ahhoz képest, hogy 50-es, ordít róla, hogy akár egy 750-es is lehetne, vagy nagyobb !

Na ennyit mára ...
Zsedő meg szépen megforgatta a Derbit a pórban fasza volt
azt mondta jó,l érezte magát spanyol a váza olasz a felni egyébbként faxa volt de ez a mai nap valahogy nem az enyém
a tzr elnyomásba került....
attól ne félj pl nekünk volthogy oda szolt a vizsgabiztos hogy,na megvolt már az a stabil oldalfekvés???és mondtuk hogy igen és akkor mondja jó van jöjjenek kérdést húzni.aztán elöttem lévő csaj valami oltári nagy baromságot mondott és megszólal:Hát bekötözi fölemeli és hívja a mentőket nem??nem kell variálni!!jó itt írja alá
Vergaserkit MRD 28mm mit Flachschieber : 400 euro szal belefer a 28-as -.-
Janekunk azelsosegely az elvileg elso ket oran babaztunk de nem votlam ott ... elolvastam egyszer a konyvet meg a teteleket valasszal oszt csa szar volt de kisegitett a vizsgaztato :P
+ stabil oldalfekves
jah az is elméleti , de nálunk nem kellett bábun gyakorolni , behozta 1 szer az oktató bemutatta rajta a mesterséges lélegeztetést és kész...
Az, meg bábun kell gyakorolni.
Hy!

De jó nemsokára meglesz az elmélet.Nem is hittem volna hogy csak 2 hét.Z3 a(z) elsősgély is elméleti rész?
Oks.Estleg holnap mehetnénk picit.Akár ugy is, hogy haverrommal, meg teveled mennénk picit a városba, utána meg elkerülö, esetleg gencsapáti fele, az a kedven útszakaszom.
Felvettelek msn-re, ha fenn leszel azon mindent meg tudunk dumálni, mer igy olcsobb is mint telcsin....
Figy! Van msn-em is:mivvan@hotmail.com
De inkább hivj fel,ha ráérsz...A számot ugyis tod már!Az elkerülő sztem is jó lesz,haverod is jöhet a városba!!Úgyse megyünk akkor többel mint 60-70.Na majd hivj mindenképp!
CSAó
Msn-ed nincs? Ha lehet inkább majd valamikor az elkerülőkön kéne egyet menni.De ha csak városba megyünk, akkor hoznám egy haveromat, akinek van egy folytott aeroxa, és városba még tudja tartani a tempót.
Figy Z3! Itt Szombathely közelébe 4 határátkelő is van,szal ha egyiken nem engednek át,mész a másikhoz De eddig engem mindenhol átengedtek ahol próbálkoztam (Bucsu,Bozsok).Mindig csak legyintenek,a magyar megnézi,az osztrák legyint
Amúgy 50ccm,télleg szombathelyi vok és tőlem gurulhatunk bármikor!!! Megadom a tel számom:06302697405----itt elérsz!Amúgy hnap is mek Rohoncra gyakorolni a döntögetést,ha gondolod jöhecc...Majd hivj!
CSAÓ
jaa értem
Szólj ha ráérzs valamikor, mert akkor hoznám egy haverom, és gurulhatnánk a városban.
Ciao! nem nagyon szoktam írni, inkább olvasgatok :D
Te új vagy itt vagy énvagyok túl új?egyébbként HY!
Hú az lehet
Rohonc-Léka tényleg qrva jó szakasz Aztán csak óvatósan...
én mostantól írok csak ide eddig csak.........eddig csak nem is írtam ide csak beképzelted
Vazze te is szhelyi vagy?Király!!!!
Egyszer összefuthatnánk motorozni!Az adatlapodon láttam hogy unokatesódat viszed egy körre.Én azt hiszem őt ismerem amikor az M-et tettem le.
3000. voltam!!!!!!jippi
50esel átlehet menni?ja bocs te nem szoktál ide írni nem,csak vicceltem,nem kötekszem
betette 1esbe aztán goooo!