örülök hogy tetszett eladokhoz meg annyit hogy mikor ilyen nagy busszal mentünk sielni akkor a buszos mesélte hogy bement az opelhoz és elkezdte nézegetni az autókat.30perc ott nézelődött meg ott állt a pultnál és az eladok a kis kabinjukban ültek 3an és beszélgettek.Pali begurult elment,vett egy volvot (jobban is járt ) és bement a volvoval az opelhoz és lehivatta a fönököt és megköszönte neki hogy mivel nem törödtek vele az eladok milyen jó autót vett végül
Ahojj!
Képzeljétek, ma elmentem és megnéztem magamnak a Tzr-t testközelből. Az eladókról annyit, hogy kedvesek voltak, bár nem láttam őket nagyon, mert a pult mögött üldögéltek .
Na de skacok! Azt ugye említettétek, hogy a moci szép, na de ennyire?
Mellette állt egy másik, és hát az tök akkora volt. Szóval ahhoz képest, hogy 50-es, ordít róla, hogy akár egy 750-es is lehetne, vagy nagyobb !
attól ne félj pl nekünk volthogy oda szolt a vizsgabiztos hogy,na megvolt már az a stabil oldalfekvés???és mondtuk hogy igen és akkor mondja jó van jöjjenek kérdést húzni.aztán elöttem lévő csaj valami oltári nagy baromságot mondott és megszólal:Hát bekötözi fölemeli és hívja a mentőket nem??nem kell variálni!!jó itt írja alá
Vergaserkit MRD 28mm mit Flachschieber : 400 euro szal belefer a 28-as -.-
Janekunk azelsosegely az elvileg elso ket oran babaztunk de nem votlam ott ... elolvastam egyszer a konyvet meg a teteleket valasszal oszt csa szar volt de kisegitett a vizsgaztato :P
+ stabil oldalfekves
Oks.Estleg holnap mehetnénk picit.Akár ugy is, hogy haverrommal, meg teveled mennénk picit a városba, utána meg elkerülö, esetleg gencsapáti fele, az a kedven útszakaszom.
Felvettelek msn-re, ha fenn leszel azon mindent meg tudunk dumálni, mer igy olcsobb is mint telcsin....
Figy! Van msn-em is:mivvan@hotmail.com
De inkább hivj fel,ha ráérsz...A számot ugyis tod már!Az elkerülő sztem is jó lesz,haverod is jöhet a városba!!Úgyse megyünk akkor többel mint 60-70.Na majd hivj mindenképp!
CSAó
Msn-ed nincs? Ha lehet inkább majd valamikor az elkerülőkön kéne egyet menni.De ha csak városba megyünk, akkor hoznám egy haveromat, akinek van egy folytott aeroxa, és városba még tudja tartani a tempót.
Figy Z3! Itt Szombathely közelébe 4 határátkelő is van,szal ha egyiken nem engednek át,mész a másikhoz De eddig engem mindenhol átengedtek ahol próbálkoztam (Bucsu,Bozsok).Mindig csak legyintenek,a magyar megnézi,az osztrák legyint
Amúgy 50ccm,télleg szombathelyi vok és tőlem gurulhatunk bármikor!!! Megadom a tel számom:06302697405----itt elérsz!Amúgy hnap is mek Rohoncra gyakorolni a döntögetést,ha gondolod jöhecc...Majd hivj!
CSAÓ
Vazze te is szhelyi vagy?Király!!!!
Egyszer összefuthatnánk motorozni!Az adatlapodon láttam hogy unokatesódat viszed egy körre.Én azt hiszem őt ismerem amikor az M-et tettem le.
Képzeljétek, ma elmentem és megnéztem magamnak a Tzr-t testközelből. Az eladókról annyit, hogy kedvesek voltak, bár nem láttam őket nagyon, mert a pult mögött üldögéltek .
Na de skacok! Azt ugye említettétek, hogy a moci szép, na de ennyire?
Mellette állt egy másik, és hát az tök akkora volt. Szóval ahhoz képest, hogy 50-es, ordít róla, hogy akár egy 750-es is lehetne, vagy nagyobb !
Na ennyit mára ...
Janekunk azelsosegely az elvileg elso ket oran babaztunk de nem votlam ott ... elolvastam egyszer a konyvet meg a teteleket valasszal oszt csa szar volt de kisegitett a vizsgaztato :P
+ stabil oldalfekves
De jó nemsokára meglesz az elmélet.Nem is hittem volna hogy csak 2 hét.Z3 a(z) elsősgély is elméleti rész?
Felvettelek msn-re, ha fenn leszel azon mindent meg tudunk dumálni, mer igy olcsobb is mint telcsin....
De inkább hivj fel,ha ráérsz...A számot ugyis tod már!Az elkerülő sztem is jó lesz,haverod is jöhet a városba!!Úgyse megyünk akkor többel mint 60-70.Na majd hivj mindenképp!
CSAó
Amúgy 50ccm,télleg szombathelyi vok és tőlem gurulhatunk bármikor!!! Megadom a tel számom:06302697405----itt elérsz!Amúgy hnap is mek Rohoncra gyakorolni a döntögetést,ha gondolod jöhecc...Majd hivj!
CSAÓ
Egyszer összefuthatnánk motorozni!Az adatlapodon láttam hogy unokatesódat viszed egy körre.Én azt hiszem őt ismerem amikor az M-et tettem le.