figyelj ez olyan motor volt amit olaszországban gyártoták csak és 1500 db van belőle a világon!!!! Amúgy olaszba ezeket a motorokat használták még 50 ccm-es versenymotoroknak (volt benne 70-es polini henger, kisebb fogaskerék és lánckerék, 21-es delorto karbi és) és mindössze csak 84 kg volt!!!!!!!!!!
Szombaton menénk Dömsödre pályázni. Beszéltem a pálya tulajal és azt mondta hogy: ezen a pályán minden féle motor szokott menni főként supeermotok és versenyrobogók, meg pár gokart is néha. Amúgy ezzen kívül szoktak járni oda gyorsaságikkal is. És azt mondta ilyen 50től - 250es gyorsasági motroknak kiváló pálya. A pálya nem annyira gyors inkább az ember technikájára megy rá és hogy hogy tudod a vasat dönteni. Szóval ez nekünk lett kitalálva.
Nyitva tartás: reggel 10től 13 óráig
délután 15órától 19 óráig
A pálya díja a napi jegy 3500ft a félnapi pedig 2000 ft
amúgy az első 2 kör ingyenes szóval ki lehet a pályát próbálni
tudom h én se sajnálnám...
nem is az a para de azért ott nem kímélném őt és lenne pörgetve meg célegyenes végig csutkán...megviselné akár be is állhat
meg sztem kinevetnek 50-essel
amúgy ha télleg pörög 16ot nem adok élet tartamra 1 évet sem
amúgy nem jöttök pályázni???
Szombaton menénk Dömsödre pályázni. Beszéltem a pálya tulajal és azt mondta hogy: ezen a pályán minden féle motor szokott menni főként supeermotok és versenyrobogók, meg pár gokart is néha. Amúgy ezzen kívül szoktak járni oda gyorsaságikkal is. És azt mondta ilyen 50től - 250es gyorsasági motroknak kiváló pálya. A pálya nem annyira gyors inkább az ember technikájára megy rá és hogy hogy tudod a vasat dönteni. Szóval ez nekünk lett kitalálva.
Nyitva tartás: reggel 10től 13 óráig
délután 15órától 19 óráig
A pálya díja a napi jegy 3500ft a félnapi pedig 2000 ft
amúgy az első 2 kör ingyenes szóval ki lehet a pályát próbálni
Várom a jelentkezőket erre az msn címre: kistuning5@freemail.hu
és hány KM-t ment 20-at???